-
RagnaRock - 08-17-2005
NIN są genialni, tylko że trochę zawalili z ostatnim albumem. Co do remixów to wszystkie wersje The Perfect Drug, ta piosenka jest po prostu genialna nie mówiąc już o teledysku. Kocham za cudowne brzmienie werbla
-
Quostek - 10-07-2005
RagnaRock napisał(a):NIN są genialni, tylko że trochę zawalili z ostatnim albumem. Co do remixów to wszystkie wersje The Perfect Drug, ta piosenka jest po prostu genialna nie mówiąc już o teledysku. Kocham za cudowne brzmienie werbla 
Wiesz co, ostatni album jest po prostu ladny

Mnie sie podoba. I ostatnia plyta, i zespol w ogole.
-
Pearl - 10-07-2005
No dla mnie ostatnia płytka też jest w porządku. Nawet bardzo
-
Isis - 10-07-2005
NIN to moim zdaniem jeden z najlepszych istniejących zespołów. Nowa płyta trochę spokojniejsza ale miło się słucha =). Chociaż moim zdaniem najlepsza jest koncertówka , ma niezły klimat.
-
-lilith- - 10-07-2005
Przyznam się, ze zbyt dobrze ich nie znam, ale grają moim zdaniem naprawdę świetnie (z tego co znam

), mają ciekawy styl grania. A co do teledysków, to kiedyś tam jakiś widziałam, nawet nie pamiętam do jakiego utworu, ale strasznie mi się podobał.
-
Pearl - 10-07-2005
Isis napisał(a):NIN to moim zdaniem jeden z najlepszych istniejących zespołów. Nowa płyta trochę spokojniejsza ale miło się słucha =). Chociaż moim zdaniem najlepsza jest koncertówka , ma niezły klimat.
O tak! Wyrąbana w kosmos

Ale DVD jeszcze lepsza. Moża oprócz słuchania popatrzeć
-
Isis - 10-07-2005
Pearl napisał(a):Isis napisał(a):NIN to moim zdaniem jeden z najlepszych istniejących zespołów. Nowa płyta trochę spokojniejsza ale miło się słucha =). Chociaż moim zdaniem najlepsza jest koncertówka , ma niezły klimat.
O tak! Wyrąbana w kosmos
Ale DVD jeszcze lepsza. Moża oprócz słuchania popatrzeć

Oj taak...Jestem pewna , że fajnie popatrzeć na Trenta

. Jak narazie mi się nie udało ,ale jakoś zdobędę to DVD =).
-
Pearl - 10-07-2005
Koniecznie

Na prawdę zajebisty koncert. Jeszcze wtedy tak fajnie wyglądali ...
-
Isis - 10-07-2005
Teraz też nie wyglądają źle
-
Hethell - 10-07-2005
jakos przypakowal slyszalam a i w dluzszych wlosach mu lepiej bylo
-
Pearl - 10-07-2005
Hethell napisał(a):jakos przypakowal slyszalam a i w dluzszych wlosach mu lepiej bylo
No tak. Napakował się strasznie ... Wygląda jak świnka dosłownie

Dłuższe włosy u Trenta też się jakoś lepiej sprawdzały

No, ale nie o jego wyglądzie mamy tu dyskutować przeca
-
Hethell - 10-07-2005
Pearl napisał(a):Hethell napisał(a):jakos przypakowal slyszalam a i w dluzszych wlosach mu lepiej bylo
No tak. Napakował się strasznie ... Wygląda jak świnka dosłownie
Dłuższe włosy u Trenta też się jakoś lepiej sprawdzały
No, ale nie o jego wyglądzie mamy tu dyskutować przeca 
a czemu nie? ten temat do tego sie nadaje najbardziej a i cos z zycia trzeba miec
-
Pearl - 10-07-2005
No w sumie masz rację

Na pewnym polskim forum poświęconym NIN właśnie, został nawet założony temat, w którym ludki brechtały, albo i nie, z 'nowych mrocznych fot' Trenta

Mniej więcej tak się ten temat zwał. Jak dla mnie przypakował za bardzo i już mi się nie podoba
-
Dżemik - 12-22-2005
Pytanie mam: Czy reszta utworow z With Teeth przypomina The Hand That Feeds? Rozchodzi mi sie o to, czy pozostale utwory sa rownie melodyjne i przebojowe? Bo o ile mnie pamiec nie myli, to starsze utwory NIN byly troszke trudniejsze w odobiorze, a Trentowi blizej bylo do Ulver, czy tam Folkstorm, niz do wesolego rocka z ww. utworu.. To jak to jest z With Teeth? Plyta bardziej przystepna od pozostalych?
-
Pearl - 12-22-2005
Dżemik napisał(a):Pytanie mam: Czy reszta utworow z With Teeth przypomina The Hand That Feeds? Rozchodzi mi sie o to, czy pozostale utwory sa rownie melodyjne i przebojowe? Bo o ile mnie pamiec nie myli, to starsze utwory NIN byly troszke trudniejsze w odobiorze, a Trentowi blizej bylo do Ulver, czy tam Folkstorm, niz do wesolego rocka z ww. utworu.. To jak to jest z With Teeth? Plyta bardziej przystepna od pozostalych?
Hmm ... Bo ja wiem ... Jak dla mnie są nawet dość melodyjne, ale chyba nie takie przebojowe

Mają swój klimat, że tak powiem. Jednakże płyta bardzo mi się podoba, bo jest po prostu dobra
W sumie Tobie też powinna spasować, bo jest trochę inna od pozostałych,