-
Książę - 01-06-2010
zakład że nie przesłuchasz?
-
Cebit - 01-06-2010
No dobra może i nie. Ale spróbuję.
-
Zoltan - 01-06-2010
Generalnie nie musisz przesłuchiwać, stosowny komentarz na ich temat jest w odpowiednich topicach, myślę że lepiej czas przesłuchań poświęcić na ich przeczytanie. Na początek to wystarczy
Keesha napisał(a):hahahahaha wykurwiaj lamo
A ten śmiech po co. Ja tak łatwo nie wykurwię, jeśli chcesz się mnie pozbyć to poproś swojego wirtualnego alfonsa. Następstwo będzie takie, że wrzuci tu jakiś random obrazek z gogla, napisze jedno zdanie w stylu "haha twoje pociski są rowerowe" i będzie rżył jak koń myśląc, że nie robi z siebie kretyna.
-
Cebit - 01-06-2010
o właśnie.
-
Keesha - 01-06-2010
Zoltan napisał(a):Generalnie nie musisz przesłuchiwać, stosowny komentarz na ich temat jest w odpowiednich topicach, myślę że lepiej czas przesłuchań poświęcić na ich przeczytanie. Na początek to wystarczy
Keesha napisał(a):hahahahaha wykurwiaj lamo
A ten śmiech po co. Ja tak łatwo nie wykurwię, jeśli chcesz się mnie pozbyć to poproś swojego wirtualnego alfonsa. Następstwo będzie takie, że wrzuci tu jakiś random obrazek z gogla, napisze jedno zdanie w stylu "haha twoje pociski są rowerowe" i będzie rżył jak koń myśląc, że nie robi z siebie kretyna.
Coś ci się chyba popierdoliło, nie potrzebuję niczyjego wsparcia tępy niedojebie żeby zgnieść taką miernotę jak ty.
Siemanko Bartuś, milo że zapadłeś.
-
Zoltan - 01-06-2010
No to zgniec mnie w końcu, bo pierdolić że się kogoś zgniecie to i kamil potrafił. Robić trzeba! A obrobić widać potrafisz tylko jedno...
1.0 dla mnie. Dziękuję.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-06-2010
hahahh cos ci sie zoltan chyba popierdolilo miejsce w szeregu, spierdalaj spowrotem pomiedzy vomitora a kamila
-
Zoltan - 01-06-2010
Tobie również, nawiązując do treści 99% twoich wypowiedzi:
ikar napisał(a):hahhhahahaha
ikar napisał(a):hahaha
ikar napisał(a):hhhahahaha
ikar napisał(a):hahahhhaaha
ikar napisał(a):hahahahahaha
ikar napisał(a):hahahahahahahaha
ikar napisał(a):hahahahahahahaha
Pomijając już wypowiedzi na ogólnym.
Możesz śmiało się uplasować poniżej vomitora i kamila. Gratz.
-
No i co to mialo niby znaczyc? Ty mi chcesz pojechac w ten sposob? To juz lepiej wracaj do otwierania jabola zebami
-
Zoltan - 01-06-2010
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):No i co to mialo niby znaczyc?
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ty mi chcesz pojechac w ten sposob?
A co, będziesz płakał?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):lepiej wracaj do otwierania jabola zebami
No kurwa pojazd pierwsza klasa. Poćwicz trochę ze Stigiem, ze mną możesz spróbować za parę lat. Może łaskawie wysłucham. A teraz won z powrotem do nowicjuszy/amatorów.
-
Cebit - 01-06-2010
Widzę Michał że masz srogą opinie na tym foro : D
-
Tak sroga, jak srogi jest zawodnik, z ktorym mam w tym momencie do czynienia, co w zasadzie zniecheca mnie do przepychanek, bo poziom jaki jest, kazdy widzi
-
Zoltan - 01-06-2010
No, poziom jest taki, że ty wycofujesz się pierwszy. No to mamy pozamiatane.
-
Książę - 01-06-2010
nie no za tym to trochę tęskniłem, obligatoryjne pojazdy dotyczące "czytania ze zrozumieniem" i "mierzenia innych swoją miarą". Lata doświadczeń wiele zmieniły jak widzę
PODOBNIE BYŁO Z HITLEREM
-
Krzychun - 01-06-2010
Kurwa, vomit by się przydał. Jakby się zaczęli napierdalać z Zoltanem to Vomit napisałby książkę o mowie staropolskiej a Zoltan ... kurwa ciężko przewidzieć.