Forum Rockmetalshop
NO DOBRA LAMUSY - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: NO DOBRA LAMUSY (/thread-no-dobra-lamusy)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Książę - 01-06-2010

zakład że nie przesłuchasz?

- Cebit - 01-06-2010

No dobra może i nie. Ale spróbuję.

- Zoltan - 01-06-2010

Generalnie nie musisz przesłuchiwać, stosowny komentarz na ich temat jest w odpowiednich topicach, myślę że lepiej czas przesłuchań poświęcić na ich przeczytanie. Na początek to wystarczy Tongue

Keesha napisał(a):hahahahaha wykurwiaj lamo

A ten śmiech po co. Ja tak łatwo nie wykurwię, jeśli chcesz się mnie pozbyć to poproś swojego wirtualnego alfonsa. Następstwo będzie takie, że wrzuci tu jakiś random obrazek z gogla, napisze jedno zdanie w stylu "haha twoje pociski są rowerowe" i będzie rżył jak koń myśląc, że nie robi z siebie kretyna.

- Cebit - 01-06-2010

o właśnie.

- Keesha - 01-06-2010

Zoltan napisał(a):Generalnie nie musisz przesłuchiwać, stosowny komentarz na ich temat jest w odpowiednich topicach, myślę że lepiej czas przesłuchań poświęcić na ich przeczytanie. Na początek to wystarczy Tongue

Keesha napisał(a):hahahahaha wykurwiaj lamo

A ten śmiech po co. Ja tak łatwo nie wykurwię, jeśli chcesz się mnie pozbyć to poproś swojego wirtualnego alfonsa. Następstwo będzie takie, że wrzuci tu jakiś random obrazek z gogla, napisze jedno zdanie w stylu "haha twoje pociski są rowerowe" i będzie rżył jak koń myśląc, że nie robi z siebie kretyna.
Coś ci się chyba popierdoliło, nie potrzebuję niczyjego wsparcia tępy niedojebie żeby zgnieść taką miernotę jak ty.

Siemanko Bartuś, milo że zapadłeś.

- Zoltan - 01-06-2010

No to zgniec mnie w końcu, bo pierdolić że się kogoś zgniecie to i kamil potrafił. Robić trzeba! A obrobić widać potrafisz tylko jedno...

1.0 dla mnie. Dziękuję.

- IstnyKurwaRomantyk - 01-06-2010

hahahh cos ci sie zoltan chyba popierdolilo miejsce w szeregu, spierdalaj spowrotem pomiedzy vomitora a kamila

- Zoltan - 01-06-2010

Tobie również, nawiązując do treści 99% twoich wypowiedzi:

ikar napisał(a):hahhhahahaha

ikar napisał(a):hahaha

ikar napisał(a):hhhahahaha

ikar napisał(a):hahahhhaaha

ikar napisał(a):hahahahahaha

ikar napisał(a):hahahahahahahaha

ikar napisał(a):hahahahahahahaha

Pomijając już wypowiedzi na ogólnym.

Możesz śmiało się uplasować poniżej vomitora i kamila. Gratz.

No i co to mialo niby znaczyc? Ty mi chcesz pojechac w ten sposob? To juz lepiej wracaj do otwierania jabola zebami

- Zoltan - 01-06-2010

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):No i co to mialo niby znaczyc?
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ty mi chcesz pojechac w ten sposob?
A co, będziesz płakał?

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):lepiej wracaj do otwierania jabola zebami
No kurwa pojazd pierwsza klasa. Poćwicz trochę ze Stigiem, ze mną możesz spróbować za parę lat. Może łaskawie wysłucham. A teraz won z powrotem do nowicjuszy/amatorów.

- Cebit - 01-06-2010

Widzę Michał że masz srogą opinie na tym foro : D

Tak sroga, jak srogi jest zawodnik, z ktorym mam w tym momencie do czynienia, co w zasadzie zniecheca mnie do przepychanek, bo poziom jaki jest, kazdy widzi

- Zoltan - 01-06-2010

No, poziom jest taki, że ty wycofujesz się pierwszy. No to mamy pozamiatane.

- Książę - 01-06-2010

nie no za tym to trochę tęskniłem, obligatoryjne pojazdy dotyczące "czytania ze zrozumieniem" i "mierzenia innych swoją miarą". Lata doświadczeń wiele zmieniły jak widzę
PODOBNIE BYŁO Z HITLEREM

- Krzychun - 01-06-2010

Kurwa, vomit by się przydał. Jakby się zaczęli napierdalać z Zoltanem to Vomit napisałby książkę o mowie staropolskiej a Zoltan ... kurwa ciężko przewidzieć.