Forum Rockmetalshop
Ulubiony browar - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Ulubiony browar (/thread-ulubiony-browar)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- marian3a - 09-15-2004

no to tak ja gustuje w takich piwkach Smile:
Tatra Mocna , ewentualnie Pils , do tego Lech,Tyskie, Żywca, ale bardzo rzadko TYLKO TATRA MOCNA Smile

- Kalin - 09-15-2004

Moje ulubione browarki to:
Przedewszystkim Żubr Smile i Lech mocny Smile Tatra mocna tez dobra Smile
Ale i tak przewaznie kupuje Jabłonowo w litrowej butelce (plastikowej) nie za dobre.... ale w dobrej cenie, i mocne Big Grin

- Kaktus - 09-15-2004

no a dla mnie to tak:
tyskie przedewszystkim lech czasami żywiec zwierzyniec i perła mocna a tych w plastikach jakoś pić nie moge Smile

- Kudlaty - 09-16-2004

A ja tam mlody jeszcze jestem i z zalozenia nie powinienym jeszcze pic (pozdrowienia dla kochanych rodzicow)...D ale co tam shock najlepszy jest HEINEKEN... tylko na mojej ostatniej imprezie troche przesadzilem... no i przesiedzialem 3 godz. w lazience, ale nie wnikajmy w szczegoly....

- Cranmer - 09-17-2004

Rhonwen napisał(a):E tam, to że piwo jest tanie i z biedronki niekoniecznie znaczy, że jest sikowate, kwestia uprzedzeń [...]
Widzisz, tylko ja takiej tezy nie postawiłem! To już Twoja inwencja... Kupując je uprzedzony nie byłem. Zdołałem w siebie wlać chyba z pół puszki VIPa i musiałem powiedzieć dosyć Sad A to przykra sprawa jeśli mówimy o piwku! Nie byłem w stanie... Było to po prostu niestrawne... jak dla mnie oczywiście. Dziwnie słodkawo-nieokreślone w smaku Big Grin

- Choronzon - 09-17-2004

Ja osbiscie pijam piwa o niwygórowanych cenach Big Grin
DC, Tytan, Atut, Pils , Wojak i wszelakiej maści piwa 1,5 litrowe w plastikowych butelkach Smile

- TisH - 09-17-2004

Jeeeeeeee, Pi i Sigma!! Laughing
Jesli chodzi o piwo i alkohol w ogole, to robie sie coraz bardziej wybredna. Na wlasnym przykladzie stwierdzam, ze z uplywem czasu wiecej wagi przyklada sie do jakosci a nie ilosci napojow alkoholowych.Holenderskie piwo Bavaria to jest to, co tygryski lubia naaaajbardziej. Laughing
A teraz pewnie wybiore sie napic Tyskiego, za ktorym nie przepadam, ale skoro urzadzili mi takie huczne urodziny, to nie bede narzekac. Rolleyes Nie wiem tylko, czemu napisali, ze 375-te... Evil or Very Mad

- grzybiarz - 09-17-2004

Oczywiscie - Dębowe mocne!
Wczesniej Tyskie, a teraz Dębowe, ale jest to prawie to samo piwo co Tyskie (na dębowym jest naklejka tyskiego)

- Cranmer - 09-17-2004

TisH napisał(a):[...] ale skoro urzadzili mi takie huczne urodziny, to nie bede narzekac. Rolleyes Nie wiem tylko, czemu napisali, ze 375-te... Evil or Very Mad
A to wszystkiego najlepszego! Swoją drogą to nieźle się trzymasz jak na tyle latek Smile Zdradź nam swój sekret długowieczności!

- TisH - 09-17-2004

Dziekuje!
No jak to? Coz to za pytanie? Regularnie pije napoj bogow, czyli piwo!! Big Grin

- Calmwater - 09-20-2004

Dzięki za wyjaśnienie,chyba po prostu do tej pory nie zwróciłem uwagi,ale poprawię się Wink Ostatnio spróbowałem Imperatora-pomimo pewnego "przeładowania" piwko w smaku całkiem przyjemne Laughing

- Tasiorro - 09-26-2004

Lezajsk!! Big Grin A oprocz tego Carlsberg, Tatra i LECH

- MasterGrucha - 09-29-2004

Warka Strong Tongue

- aXe Rose - 09-29-2004

Cytat:Warka Strong

No!! Nareszcie ktoś ze smakiem Big Grin 8)

- grzybiarz - 09-29-2004

Siora pija Warke, bo najsłodsze z tych "normlanych" piw. Bo taki Reds to nie piwo i siara jak ktos to pije Wink