-
marian3a - 09-15-2004
no to tak ja gustuje w takich piwkach

:
Tatra Mocna , ewentualnie Pils , do tego Lech,Tyskie, Żywca, ale bardzo rzadko TYLKO TATRA MOCNA
-
Kalin - 09-15-2004
Moje ulubione browarki to:
Przedewszystkim Żubr

i Lech mocny

Tatra mocna tez dobra

Ale i tak przewaznie kupuje Jabłonowo w litrowej butelce (plastikowej) nie za dobre.... ale w dobrej cenie, i mocne
-
Kaktus - 09-15-2004
no a dla mnie to tak:
tyskie przedewszystkim lech czasami żywiec zwierzyniec i perła mocna a tych w plastikach jakoś pić nie moge
-
Kudlaty - 09-16-2004
A ja tam mlody jeszcze jestem i z zalozenia nie powinienym jeszcze pic (pozdrowienia dla kochanych rodzicow)...D ale co tam shock najlepszy jest HEINEKEN... tylko na mojej ostatniej imprezie troche przesadzilem... no i przesiedzialem 3 godz. w lazience, ale nie wnikajmy w szczegoly....
-
Cranmer - 09-17-2004
Rhonwen napisał(a):E tam, to że piwo jest tanie i z biedronki niekoniecznie znaczy, że jest sikowate, kwestia uprzedzeń [...]
Widzisz, tylko ja takiej tezy nie postawiłem! To już Twoja inwencja... Kupując je uprzedzony nie byłem. Zdołałem w siebie wlać chyba z pół puszki VIPa i musiałem powiedzieć dosyć

A to przykra sprawa jeśli mówimy o piwku! Nie byłem w stanie... Było to po prostu niestrawne... jak dla mnie oczywiście. Dziwnie słodkawo-nieokreślone w smaku
-
Choronzon - 09-17-2004
Ja osbiscie pijam piwa o niwygórowanych cenach
DC, Tytan, Atut, Pils , Wojak i wszelakiej maści piwa 1,5 litrowe w plastikowych butelkach
-
TisH - 09-17-2004
Jeeeeeeee, Pi i Sigma!!
Jesli chodzi o piwo i alkohol w ogole, to robie sie coraz bardziej wybredna. Na wlasnym przykladzie stwierdzam, ze z uplywem czasu wiecej wagi przyklada sie do jakosci a nie ilosci napojow alkoholowych.Holenderskie piwo Bavaria to jest to, co tygryski lubia naaaajbardziej.

A teraz pewnie wybiore sie napic Tyskiego, za ktorym nie przepadam, ale skoro urzadzili mi takie huczne urodziny, to nie bede narzekac.

Nie wiem tylko, czemu napisali, ze 375-te...
-
grzybiarz - 09-17-2004
Oczywiscie - Dębowe mocne!
Wczesniej Tyskie, a teraz Dębowe, ale jest to prawie to samo piwo co Tyskie (na dębowym jest naklejka tyskiego)
-
Cranmer - 09-17-2004
TisH napisał(a):[...] ale skoro urzadzili mi takie huczne urodziny, to nie bede narzekac.
Nie wiem tylko, czemu napisali, ze 375-te... 
A to wszystkiego najlepszego! Swoją drogą to nieźle się trzymasz jak na tyle latek

Zdradź nam swój sekret długowieczności!
-
TisH - 09-17-2004
Dziekuje!
No jak to? Coz to za pytanie? Regularnie pije napoj bogow, czyli piwo!!
-
Calmwater - 09-20-2004
Dzięki za wyjaśnienie,chyba po prostu do tej pory nie zwróciłem uwagi,ale poprawię się

Ostatnio spróbowałem Imperatora-pomimo pewnego "przeładowania" piwko w smaku całkiem przyjemne
-
Tasiorro - 09-26-2004
Lezajsk!!

A oprocz tego Carlsberg, Tatra i LECH
-
MasterGrucha - 09-29-2004
Warka Strong
-
aXe Rose - 09-29-2004
Cytat:Warka Strong
No!! Nareszcie ktoś ze smakiem

8)
-
grzybiarz - 09-29-2004
Siora pija Warke, bo najsłodsze z tych "normlanych" piw. Bo taki Reds to nie piwo i siara jak ktos to pije