-
Lech - 09-07-2005
^Nie inaczej!^
-
Necro Desecrator - 09-07-2005
ROTFL
-
Blood - 09-07-2005
Nivo napisał(a):-lilith- napisał(a):14. Tyle co ja, to z mojej klasy w końcu ;]
Zeby mnie kastrowali na żywca to nie powiedziałbym że ty masz 14 lat (na podsatwie zdjęć of kozz)
!!! 
ja tez w zyciu bym nie powiedziala, ze masz 14 lat.

Myslalam, ze jestes starsza odemnie, a to ja o rok starsza jestem
-
Necro Desecrator - 09-07-2005
ROTFL
Jeszcze raz sobie topic przeczytałem i...znowu gleba.
-
Blood - 09-07-2005
a tak na temat... mamy w klasie taka jedna co nie trzyma sie z nimim tylko blaka sie tak od grupki do grupki... szczerze mowiac to czasem mi jej zal jest, bo rzeczywiscie nikt za nia nie przepada. Ona jest spokojna, cichutka i dobrze sie uczy... Nikt nic nie mowi, ale jak tylko odejdzie to sie zaczyna 'Boze, jak ona mnie wkurza' i tym podobne... hmmm... Ale porownujac do Twojej sytuacji to tamta jest nachalana i wogole, wiec ja bym walnela prosto z mostu
-
KelThuz - 09-07-2005
znajdzcie jej jakiegos durnego faceta to sie do niego przylepi moze
albo zaproscie do siebie, pusccie np. Cock And Ball Torture na pelen gaz i uderzcie w pogo z nią - jak przeżyje, to znaczy że musicie ją zaakceptowac gdyż widocznie ma więcej szatana niż wy.
-
Angel of death - 09-08-2005
ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja .....
-
Goldie - 09-08-2005
^ to jest wersja hardkor

Z takimi odrazu na cmentarz i złożyć do grobu
-
Amy - 09-08-2005
Ja w sumie nie spotkałam się z taką świruską ale mam w klasie taką dziewczynę która łazi z grupy do grupy. Jest jak chorągiewka. Gdzie lepiej tam idzie.....szkoda mi jej..... :? z zarazem nie lubię.....
-
Beast King - 09-08-2005
Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja .....

Kiedyś w CDA była podana metoda, jak doprowadzić szefa do szału. Nalezy ubierać się dokładnie tak jak on. Efekt jest większy, gdy szef jest innej płci niż my.
-
Blood - 09-08-2005
Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja .....

tu juz trza byc porzadnie pierdzielnietym :?
-
Scully - 09-08-2005
wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi?
-
Amy - 09-08-2005
Ja to bym Cię zabiła
-
Necro Desecrator - 09-09-2005
Scully napisał(a):wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi? 
sondzem rze nie