Forum Rockmetalshop
23-29.05 tydzien wegetarianizmu - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: 23-29.05 tydzien wegetarianizmu (/thread-23-29-05-tydzien-wegetarianizmu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Nevermore - 05-02-2005

Cytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie

obejrzyj film "poranek kojota" czy jakoś tak i stracisz wszelkie wątpliwości SmileSmileSmile

- Lech - 05-02-2005

jak dla mnie polskie miecho, nabial itd. sa "skazone" jeszcze w niewielkim stopniu. pewnie niedlugo sie to zmieni-"wymogi" zasranej UE. im dalej na zachod, tym bardziej plastikowe i gowniane zarcie Tongue

- Emma - 05-02-2005

Nevermore napisał(a):
Cytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie

obejrzyj film "poranek kojota" czy jakoś tak i stracisz wszelkie wątpliwości SmileSmileSmile
ogladalam Tongue i pozniej mialam awersjie .. ale we wszystkim jest jakis syf Tongue

- Hethell - 05-02-2005

Dokladnie. jak pomysle o tej calej chemii to jest w kazdym zarciu to mi niedobrze, no ale co bym jadla wtedy? udaje ze nie wiem Laughing .a wracajac do tematu to mieso lubie ale nie za czesto.

- LCF - 05-02-2005

Nie chce mi sie calosci czytac, powiem tylko ze mieso jest po to aby je jesc Angry I tyle w temacie wegetarianizmu.

- ReTuRn - 05-02-2005

Cytat:ReTuRn napisał:
Wegetarianizm to jedna wielka kupa bzdur... Dowiedzione naukowo jest, ze czlowiek potrzebuje skladnikow, ktore wystepuja w miesie

jakbys zadawał sobie sprawę, co to teraz za składniki wchodzą w skład mięsa, które kupujesz w sklepie, to byś natychmiast został jaroszem

Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.

- Frustra - 05-02-2005

eh... ja tam doskonale wiem jak, no cóż, uśmiercane są zwierzęta, co do składników mięsa to jakoś nic wielce groźnego mi się o uszy nie obiło. Szanuję wegetarianizm niektórych osób, ale niech oni szanują nasz barbarzyński wybór Laughing

- Annunakki - 05-02-2005

ReTuRn napisał(a):Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.

zjezdzaj pindo, Biały Człowiek musi zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe, albo rasa będzie się coraz bardziej upadlać

- Neth - 05-02-2005

Annunakki napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.

zjezdzaj pindo, Biały Człowiek musi zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe, albo rasa będzie się coraz bardziej upadlać
co proponujesz :>?

- ReTuRn - 05-02-2005

A to dobre, ja tez pisze Bialy Czlowiek z duzej Big Grin
Moim zdaniem za to, skoro od wiekow ow Bialy Czlowiek jadl mieso i dobrze mu to zrobilo, to powinien te tradycje kontynuowac...

- Ajana - 05-02-2005

Ja tam bez mięcha bym żyć nie mogła.Jest mi potrzebne i je lubię.
Tongue

- Lech - 05-02-2005

ja proponuje zalozyc sobie na dzialce mala hodowle kur, swin, krow i kto co tam jeszcze lubi i zywic sie nimi- zdrowo i naturalnie, a przede wszystkim smacznie Tongue
niedawno matka kupila w sklepie kurczaka, ktory po przysmazeniu smakowal jak stara ryba- "pedza" teraz ten biedny drob na maczkach rybnych i potem takie cos trzeba wpier* Evil or Very Mad

- Ajana - 05-02-2005

Jak widzę w telewizji co oni nam w tych sklepach sprzedają,to mi się jeść odechciewa.Ja rozumiem,że coś pleśnieje, ale żeby coś takiego ludziom sprzedawać,to już przesada. :?

- Annunakki - 05-02-2005

ReTuRn napisał(a):A to dobre, ja tez pisze Bialy Czlowiek z duzej Big Grin
Moim zdaniem za to, skoro od wiekow ow Bialy Czlowiek jadl mieso i dobrze mu to zrobilo, to powinien te tradycje kontynuowac...

100 lat temu jeszcze nie jadł mięsa faszerowanego chemią, hormonami i własnymi fekaliami
zresztą 30% ludzkości (białej), zajmującej się rolnictwem, w ogóle nie wpierdalało mięsa, tylko wytwory ziemi, i ich przyzwyczajenia żywieniowe zostały zakodowane w grupie krwi A. Nie mozna ich zmienić.

- ReTuRn - 05-02-2005

Cytat:100 lat temu jeszcze nie jadł mięsa faszerowanego chemią, hormonami i własnymi fekaliami

Racja... Dzisiejsze mieso jest faktycznie niezbyt dobrej jakosci...