Forum Rockmetalshop
co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-najlepszym-pod-sloncem-tancem-pogo)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- ReTuRn - 01-27-2005

E tam, jest to swietna metoda na wyladowanie emocji, taka katarsis- do tego odpowiednia muzyka, dopelniajaca calosci i ammy wybuchowa mieszanke... Ale nie kazdy musi przeciez lubic, niekotrych nie bawi moze, zbyt nonsensowne, brutalne, niebezpieczne i.t.p.

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-27-2005

Mi Sie Podoba Jak Ludzie Sie Fajnie Bawia Przy Pogo ( Oczywiscie Wypadki Moga Sie Zdarzyc ... Ale To Powierzchowne Rany Ze Tak Powiem ) ... Denerwuje Mnie Jedno ... Goscie Stojacy Z Tylu I Popychajacy Ludzi ... Nie Wiem - Moze Nie Potrafia Albo Poprostu Nie Chca Sie Bawic ...

Ale Nic Nie Zmieni Mojego Zdania ... Chce Przezyc MosH ... Wiem Ze Potem Bedzie Cos W Stylu ... "KURWA PO CO JA TAM WLAZILEM" ... Ale Coz ... Mosze Tego Sprobowac Wink

- SHOX! - 01-28-2005

Wole tango a nawet walca Smile

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-28-2005

SHOX! napisał(a):Wole tango a nawet walca Smile

Dla Mnie Stary Rzecza Bloga Napierdalac Glowa Pogo Big Grin

Re: Hmmm - Emma - 01-30-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):Denerwuje Mnie Jedno ... Goscie Stojacy Z Tylu I Popychajacy Ludzi ... Nie Wiem - Moze Nie Potrafia Albo Poprostu Nie Chca Sie Bawic ...
hmm znam to chociaz z drugiej strony jak ludzie na ciebie wpadaja to jedyna metoda nie dania sie zmiezdzyc czasem to wlasnie kogos wepchnac do srodka ...
btw. ja na armii chcilam wyjsc z kotla i nie moglam bo mnie ludzie spowrotem do niego wpychali ;/

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-30-2005

Ale Wkurzajace To Jest Troche ... Ja Mysle Ze Oni Poprostu Boja Sie Wejsc ...

- Emma - 01-31-2005

ja czasami nie chce wejsc chce sobie poskakac i potancowac sama a tu nagle wielki dwumetrowy puncur na mnie spada ja nie mam gdzie uciekac to co robie odpycham go od siebie i on wpada do srodka
czasami fajny jest kociol i wogole ale czasami poprostu wole sie bawic lajtowo

hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-31-2005

wlasnie Big Grin

- kSIąŻę krzyŻtof - 02-14-2005

Mosh to buractwo Dla ZakomPLEKsioNyCH buRaKÓW, kTÓrzy WyładOWuJĄ swoJą FrustRAcjĘ kopiĄc KuMplI PO RYjach, bo nie MajĄ odwaGi zaJEBAĆ kopa w ryj jakIEmuŚ chamowi CO siĘ burzy na Ulicy.

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-14-2005

wow ...

grr.. - BoRyS - 02-16-2005

Szatan napisał(a):Pogo to zaden taniec.
Chujnia dla zbuntowanych nastolatkow.
Jedyny sluszny taniec to taniec rytualny ku mojej czci.
hahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahaah tyle co do twojej wypowiedzi i tak wogole dlaczego dla nastolatkow? nie widziles nigdy doroslej osoby ktora 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ?? a ten rytualny taniec ku twojej czci to se mozesz wsadzic ...wiesz gdzie az ci gardlem wyjdzie!!!

- WaMpIrKa - 02-16-2005

Tylko raz mialam okazję tańczyć pogo, a było to w tym roku na WOŚP-ie (Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy). Nie wiem jak w innych miastach ale u nas w Słuspku zajebiście było 8)
Ja mam dopiero 14 lat więc nie widziałam jak to było na Woodstocku czy tego typu imprezach, domyślam się że napewno to o wiele poważniej wyglądało, ale ja nie tylko pierwszy raz widziałam coś takiego na żywo, ale i w tym uczestniczyłam Big Grin
Możecie mnie uznać za nawiedzoną, ale dla mnie to było niesamowite przeżycie Smile

- gorzka - 02-20-2005

Pogo jest super Wink Chociaż mozna sobie cos porządnie uszkodzić... ale czego sie nei robi.... najgorzej jak sie ma rozpuszczone włosy i sie zaczepią o innych... to boli... no czasem mozna porzadnie dostac, dlatego trzeba troszke uważać.... Tongue Ale ogólnei jest fajne =]

- G - 05-31-2005

Mi się nigdy nic złego nie stało podczas pogowania. Uwielbiam pogo. Teraz jak się zaczną wakację trzeba będzie znów zacząć na koncerty jeździć.... 8)

- deathless - 05-31-2005

cudowneee.
Wyszaleć się nieźle można :]]