-
ReTuRn - 01-27-2005
E tam, jest to swietna metoda na wyladowanie emocji, taka katarsis- do tego odpowiednia muzyka, dopelniajaca calosci i ammy wybuchowa mieszanke... Ale nie kazdy musi przeciez lubic, niekotrych nie bawi moze, zbyt nonsensowne, brutalne, niebezpieczne i.t.p.
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 01-27-2005
Mi Sie Podoba Jak Ludzie Sie Fajnie Bawia Przy Pogo ( Oczywiscie Wypadki Moga Sie Zdarzyc ... Ale To Powierzchowne Rany Ze Tak Powiem ) ... Denerwuje Mnie Jedno ... Goscie Stojacy Z Tylu I Popychajacy Ludzi ... Nie Wiem - Moze Nie Potrafia Albo Poprostu Nie Chca Sie Bawic ...
Ale Nic Nie Zmieni Mojego Zdania ... Chce Przezyc MosH ... Wiem Ze Potem Bedzie Cos W Stylu ... "KURWA PO CO JA TAM WLAZILEM" ... Ale Coz ... Mosze Tego Sprobowac
-
SHOX! - 01-28-2005
Wole tango a nawet walca
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 01-28-2005
SHOX! napisał(a):Wole tango a nawet walca 
Dla Mnie Stary Rzecza Bloga Napierdalac Glowa Pogo
Re: Hmmm -
Emma - 01-30-2005
\\\ AlucarD /// napisał(a):Denerwuje Mnie Jedno ... Goscie Stojacy Z Tylu I Popychajacy Ludzi ... Nie Wiem - Moze Nie Potrafia Albo Poprostu Nie Chca Sie Bawic ...
hmm znam to chociaz z drugiej strony jak ludzie na ciebie wpadaja to jedyna metoda nie dania sie zmiezdzyc czasem to wlasnie kogos wepchnac do srodka ...
btw. ja na armii chcilam wyjsc z kotla i nie moglam bo mnie ludzie spowrotem do niego wpychali ;/
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 01-30-2005
Ale Wkurzajace To Jest Troche ... Ja Mysle Ze Oni Poprostu Boja Sie Wejsc ...
-
Emma - 01-31-2005
ja czasami nie chce wejsc chce sobie poskakac i potancowac sama a tu nagle wielki dwumetrowy puncur na mnie spada ja nie mam gdzie uciekac to co robie odpycham go od siebie i on wpada do srodka
czasami fajny jest kociol i wogole ale czasami poprostu wole sie bawic lajtowo
hmmm -
\\\ AlucarD /// - 01-31-2005
wlasnie
-
kSIąŻę krzyŻtof - 02-14-2005
Mosh to buractwo Dla ZakomPLEKsioNyCH buRaKÓW, kTÓrzy WyładOWuJĄ swoJą FrustRAcjĘ kopiĄc KuMplI PO RYjach, bo nie MajĄ odwaGi zaJEBAĆ kopa w ryj jakIEmuŚ chamowi CO siĘ burzy na Ulicy.
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-14-2005
wow ...
grr.. -
BoRyS - 02-16-2005
Szatan napisał(a):Pogo to zaden taniec.
Chujnia dla zbuntowanych nastolatkow.
Jedyny sluszny taniec to taniec rytualny ku mojej czci.
hahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahaah tyle co do twojej wypowiedzi i tak wogole dlaczego dla nastolatkow? nie widziles nigdy doroslej osoby ktora 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ?? a ten rytualny taniec ku twojej czci to se mozesz wsadzic ...wiesz gdzie az ci gardlem wyjdzie!!!
-
WaMpIrKa - 02-16-2005
Tylko raz mialam okazję tańczyć pogo, a było to w tym roku na WOŚP-ie (Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy). Nie wiem jak w innych miastach ale u nas w Słuspku zajebiście było 8)
Ja mam dopiero 14 lat więc nie widziałam jak to było na Woodstocku czy tego typu imprezach, domyślam się że napewno to o wiele poważniej wyglądało, ale ja nie tylko pierwszy raz widziałam coś takiego na żywo, ale i w tym uczestniczyłam
Możecie mnie uznać za nawiedzoną, ale dla mnie to było niesamowite przeżycie
-
gorzka - 02-20-2005
Pogo jest super

Chociaż mozna sobie cos porządnie uszkodzić... ale czego sie nei robi.... najgorzej jak sie ma rozpuszczone włosy i sie zaczepią o innych... to boli... no czasem mozna porzadnie dostac, dlatego trzeba troszke uważać....

Ale ogólnei jest fajne =]
-
G - 05-31-2005
Mi się nigdy nic złego nie stało podczas pogowania. Uwielbiam pogo. Teraz jak się zaczną wakację trzeba będzie znów zacząć na koncerty jeździć.... 8)
-
deathless - 05-31-2005
cudowneee.
Wyszaleć się nieźle można :]]