-
Dżemik - 03-12-2006
Znowu bedzie Nevermore?!

Not fair.
-
Nevermore - 03-12-2006
W poprzedniej edycji nie było Nevermore
-
Dżemik - 03-12-2006
Nie bylo? ;p Cholera, Nevermore mnie przesladuje.
-
MaFFej - 03-12-2006
Nevermore napisał(a):W poprzedniej edycji nie było Nevermore
I nie powinno być

. To będzie nierówna walka

.
-
Nevermore - 03-15-2006
buubi nie znasz Sanctuary i Angel Witch?Kurwa natychmiast zapoznaj sie szczegolnie(jak na ciebie) z Angel Witch
-
Tomash - 03-15-2006
Nevermore napisał(a):zapoznaj sie szczegolnie(jak na ciebie) z Angel Witch
Ale na początek z debiutem! późniejsze albumy nie są aż tak genialne.
-
Nevermore - 03-15-2006
Tomash napisał(a):Nevermore napisał(a):zapoznaj sie szczegolnie(jak na ciebie) z Angel Witch
Ale na początek z debiutem! późniejsze albumy nie są aż tak genialne.
ba, debiut Iron Maiden może przy tym albumie spierdalac
-
Tomash - 03-15-2006
Kurcze, czy naprawde Sanctuary było lepsze niż Angel Witch? Nie wydaje mi się... tyle że wygra, bo wiadomo że fani Nevermore będą na to głosować, a reszta też, bo obecnie wypada słuchać Nevermore'a i spuszczać się nad każdym dzwiękiem przez nich wygenerowanym, szkoda...(nie żebym coś miał do N)
-
Ambivalent - 03-15-2006
A mi sie wydaje ,ze jest. ITMB jest jedna z nielicznych plyt, ktorej z czystym sumieniem moge dac 10/10. Nevermore nie ma tu nic do rzeczy ,bo muza badz co badz rozni sie.
btw. rownie dobrze moge napisac - szkoda ,ze Sanctuary przegra... bo wiadomo jak zaglosuja fani Angel Witch z tego forum.
-
MaFFej - 03-15-2006
Tomash napisał(a):...obecnie wypada słuchać Nevermore'a i spuszczać się nad każdym dzwiękiem przez nich wygenerowanym, szkoda...
Spadaj

. Słucham tej grupy od 4 lat...
EDIT: od 3,5.. gwoli ścisłości..
Ambivalent napisał(a):ITMB jest jedna z nielicznych plyt, ktorej z czystym sumieniem moge dac 10/10. Nevermore nie ma tu nic do rzeczy...
Dokładnie.
-
buubi - 03-15-2006
Angel Witch ? Co tak mniej więcej (do czego mozna porownac) grają ? I jaki kawałek (ew. płytę) spróbować warto na początek ?
-
Acrid - 03-15-2006
Cytat:2.Gdyby do wyboru byl Imperfect Like A God albo Determination, zaglosowalbym na Traume. A tak- Mayhem.
nie pitol! ;D CiO to miazdzaca plyta.
-
RamzeS - 03-15-2006
A ja nie rozumiem tego uwielbienia dla Angel Witch.Jakoś nigdy mi nie podchodzili...
-
ReTuRn - 03-16-2006
Mi jakoś nigdy NWOBHM nie podchodziło sczzególnie, niby co lepszych się czasem słucha, ale bez spuszczania
-
Tomash - 03-16-2006
buubi napisał(a):Angel Witch ? Co tak mniej więcej (do czego mozna porownac) grają ? I jaki kawałek (ew. płytę) spróbować warto na początek ?
NWOBHM. Jeśli do czegoś porównywać, to słychać am Saxona, Judasów, i naprawdę sporo Black Sabbath.