Forum Rockmetalshop
OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005! (/thread-oficjalne-wybory-miss-forum-2005)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Tuomasss - 06-15-2005

A więc zgodnie z zasadami głosowanie zostało zamknięte. Sędziowie podliczą teraz głosy i ogłoszą wyniki. Proszę o cierpliowść Smile . Sam jstem ciekaw co z tego będzie.

- Lech - 06-15-2005

nareszcie, ciekaw jestem jaki werdykt zapadnie Big Grin o ktorej rozpoczyna sie gala? Big Grin

- Tuomasss - 06-15-2005

Do podliczenia głosów zobligowałem sędziego Warsadala. Kiedy ukażą się oficjalne wyniki trudno mi powiedzieć, zależy to od tego kiedy Warsadal i aXe podliczą głosy jakie otrzymali. Ja już to zrobiłem i wyniki wysłałem do Warsadala. Teraz możemy tylko czekać. Smile
Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...

- aXe Rose - 06-15-2005

Panowie, jestem delikatnie mówiąc NIEUSATYSFAKCJONOWANY Waszą frekwencją na wyborach. Poza sędziami tylko Wilk Fenriz przysłał do mnie PM z głosami. Dlatego do wszystkich innych panów z nickiem na którąś z końcowych liter alfabetu mówię: WSTYD!!

- Jałokim - 06-15-2005

Tuomasss napisał(a):Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...

Nie! KUWA NIE! PO STOKROĆ, KURWA, NIE!!
JA to traktuje poważnie! (jak wszystko Laughing )
Liczę na pełen profesjonalizm sędziów i uwzględnienie wysiłku jaki włożyłem w komiks który jest pośrednim środkiem podlizywania się do sędziów, nakłaniajacym ich do podania wyników takimi jakimi POWINNY być, a nie takimi jakimi są LaughingLaughingLaughing

- Tuomasss - 06-15-2005

Ja z przykrością muszę stwierdzić, że na konto żadnego z sędziów nie wpłynęła nawet najmniejsza kwota, która mogła by mieć jakikolwiek wpływ na naszą obiektywnośc.

Wyniki będą, kuwa, takie jakie się policzą!!! Nie inaczej! A jak sie komuś nie podoba to jego strata, trza było przysyłać forsę, albo alkohol. Koniec gadki.

- Jałokim - 06-15-2005

ta.. tylko żę jak się upominałem o konkrety gdzie maja wpływać ARGUMENTY to była cisza.. :?

Evil or Very Mad

- Wars - 06-16-2005

(Bez zbędnych formalności):

Drugą wicemiss zostaje piękna i tajemnicza MIND.IN.A.BOX! (burzliwe brawa)

Pierwszą wicemiss zostaje onieśmielająca i mrocza HETHELL! (jeszcze bardziej burzliwe brawa)

Natomiast miss forum RM shopu 2005, z miażdżącą przewagą nad konkurentkami, zostaje piękna, oszałamiająca i olśniewająca ARION!!

Gratulujemy!

Arion: miss forum będziesz, aż do końca tego roku! Nie zapominaj jednak, że miss ma ogromne obowiązki względem Forum i... sędziów (Big Grin)

z poważaniem
sędziowie wyborów miss Forum RM shopu- aXe Rose, Tuomasss i warsadal.

- deathless - 06-16-2005

no i brawa;]

- Jałokim - 06-16-2005

zmienie se avka bo mi zwiędł... Sad

- Wars - 06-16-2005

Jałokim napisał(a):zmienie se avka bo mi zwiędł... Sad

Nie łam się Big Grin

- Valhalla - 06-16-2005

no i git Big Grin

- gannon - 06-16-2005

ślimak miss....skandal Big Grin

- Wars - 06-16-2005