-
Tuomasss - 06-15-2005
A więc zgodnie z zasadami głosowanie zostało zamknięte. Sędziowie podliczą teraz głosy i ogłoszą wyniki. Proszę o cierpliowść

. Sam jstem ciekaw co z tego będzie.
-
Lech - 06-15-2005
nareszcie, ciekaw jestem jaki werdykt zapadnie

o ktorej rozpoczyna sie gala?
-
Tuomasss - 06-15-2005
Do podliczenia głosów zobligowałem sędziego Warsadala. Kiedy ukażą się oficjalne wyniki trudno mi powiedzieć, zależy to od tego kiedy Warsadal i aXe podliczą głosy jakie otrzymali. Ja już to zrobiłem i wyniki wysłałem do Warsadala. Teraz możemy tylko czekać.
Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...
-
aXe Rose - 06-15-2005
Panowie, jestem delikatnie mówiąc NIEUSATYSFAKCJONOWANY Waszą frekwencją na wyborach. Poza sędziami tylko Wilk Fenriz przysłał do mnie PM z głosami. Dlatego do wszystkich innych panów z nickiem na którąś z końcowych liter alfabetu mówię: WSTYD!!
-
Jałokim - 06-15-2005
Tuomasss napisał(a):Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...
Nie! KUWA NIE! PO STOKROĆ, KURWA, NIE!!
JA to traktuje poważnie! (jak wszystko

)
Liczę na pełen profesjonalizm sędziów i uwzględnienie wysiłku jaki włożyłem w komiks który jest pośrednim środkiem podlizywania się do sędziów, nakłaniajacym ich do podania wyników takimi jakimi POWINNY być, a nie takimi jakimi są

-
Tuomasss - 06-15-2005
Ja z przykrością muszę stwierdzić, że na konto żadnego z sędziów nie wpłynęła nawet najmniejsza kwota, która mogła by mieć jakikolwiek wpływ na naszą obiektywnośc.
Wyniki będą, kuwa, takie jakie się policzą!!! Nie inaczej! A jak sie komuś nie podoba to jego strata, trza było przysyłać forsę, albo alkohol. Koniec gadki.
-
Jałokim - 06-15-2005
ta.. tylko żę jak się upominałem o konkrety gdzie maja wpływać ARGUMENTY to była cisza.. :?
-
Wars - 06-16-2005
(Bez zbędnych formalności):
Drugą wicemiss zostaje piękna i tajemnicza MIND.IN.A.BOX! (burzliwe brawa)
Pierwszą wicemiss zostaje onieśmielająca i mrocza HETHELL! (jeszcze bardziej burzliwe brawa)
Natomiast miss forum RM shopu 2005, z miażdżącą przewagą nad konkurentkami, zostaje piękna, oszałamiająca i olśniewająca ARION!!
Gratulujemy!
Arion: miss forum będziesz, aż do końca tego roku! Nie zapominaj jednak, że miss ma ogromne obowiązki względem Forum i... sędziów (

)
z poważaniem
sędziowie wyborów miss Forum RM shopu- aXe Rose, Tuomasss i warsadal.
-
deathless - 06-16-2005
no i brawa;]
-
Jałokim - 06-16-2005
zmienie se avka bo mi zwiędł...
-
Wars - 06-16-2005
Jałokim napisał(a):zmienie se avka bo mi zwiędł... 
Nie łam się
-
Valhalla - 06-16-2005
no i git
-
gannon - 06-16-2005
ślimak miss....skandal
-
Wars - 06-16-2005
gannon napisał(a):ślimak miss....skandal 
Między innymi Ty dałeś jej 5pkt.
(nie udawaj zdziwienia)