-
Lech - 06-10-2005
Vlkodlak napisał(a):skoro wybory mistera są pedalskie, to w takim razie wybory miss są lesbijskie
oj działoby się :}
kobiety naturalnie rywalizuja ze soba aparycja, u facetow roznie to bywa
-
aXe Rose - 06-10-2005
Zawsze byłem za pełnym równouprawnieniem i zniesieniem podziałów oraz tego, co przystoi "tylko mężczyznom" bądź "tylko kobietom".
-
wilk_fenriz - 06-10-2005
ja nie mam nic do lesbijek
-
Lech - 06-10-2005
wilk_fenriz napisał(a):ja nie mam nic do lesbijek 
wygladaja tak...tak estetycznie- prawda?
-
wilk_fenriz - 06-10-2005
moze to bedzie troche OT

ale nie ma nic fajniejszego niz dwa kociaki ktore wiedza czego chca

poza tym, co cztery piersi to nie dwie nie ?
-
Lech - 06-10-2005
wilk_fenriz napisał(a):moze to bedzie troche OT
ale nie ma nic fajniejszego niz dwa kociaki ktore wiedza czego chca
poza tym, co cztery piersi to nie dwie nie ? 
w sumie w tym topicu OT jest od kilku ladnych stron

ale sie chyba nikt nie obrazi, bo glosy i tak wysyla sie pm'ami

a lesbijki znam tylko z filmow wiec sie nie wypowiadam
-
wilk_fenriz - 06-10-2005
no ale przyznam Ci racje ze sa o wiele bardziej estetyczne

nie to zebym nie był nietolerancyjny, bo jestem nietolerancyjny
-
Vlkodlak - 06-10-2005
ja tam lesbijek nie rozumiem =D faceci sa tacy fajni, a one wolą te wredne babska?
-
Lech - 06-10-2005
Vlkodlak napisał(a):ja tam lesbijek nie rozumiem =D faceci sa tacy fajni, a one wolą te wredne babska? 
podobnie dla faceta wszelkie objawy pedalstwa sa odrazajace, u kobiety wydaje sie to byc bardziej "naturalne", nie wiem skad sie to bierze.
-
ReTuRn - 06-10-2005
No wlasnie tez zwrocilem na to uwage, aczkolwiek trzy losowe wybrane kobiety na pytanie o lesbijstwo odpowiedzialy cos w stylu "pfee! Jak mozna wolec kobiety! ..."
-
Lech - 06-10-2005
ReTuRn napisał(a):No wlasnie tez zwrocilem na to uwage, aczkolwiek trzy losowe wybrane kobiety na pytanie o lesbijstwo odpowiedzialy cos w stylu "pfee! Jak mozna wolec kobiety! ..."
bo one robia to nieswiadomie, nie mowie ze trzymanie sie za rece czy czeste przytulanie w wydaniu dwoch kobiet ot oznaka homoseksualnosci, ale z pewnoscia wyglada to naturalniej u kobiet niz u mezczyzn, u ktorych jakakolwiek oznaka pedalstwa mnie odrzuca.
-
-lilith- - 06-10-2005
A ja tam wole już lesbijki od gejów... jak sobie pomyśle o dwóch facetach "bawiących się" razem w łóżku, to aż mnie obrzydzenie bierze...
-
Vlkodlak - 06-10-2005
ja tam nic nie mam do homo o ile mi się nie narzucają w żaden sposób, ja tylko czasami nie rozumiem

aczkolwiek łatwiej mi już myśleć o les jeśli chodzi o pewne sprawy
-
aXe Rose - 06-10-2005
Nie znoszę pedałów

Ale czy nie uważacie, że jechanie po pedrylach a szanowanie lesb jest przykładem cholernej dyskryminacji płciowej?
-
Scully - 06-10-2005
bo się koalicja antypedalska zrobi {chcę być prezesem!}