-
Katiria - 11-04-2004
"Tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie"
Osobiście nie przepadam....wolę piwko albo whisky "Jack Daniels"
-
Kalin - 11-04-2004
Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels"

Fuuuj

Nie nawidze "perfum"
-
Hair of the dog - 11-04-2004
oo jacka danielsa musze kiedys sobie sprawic bo jeszcze nie pilem...a wino tanie pierwszy raz jak wypilem to mi smakowalo i raczej nadal smakuje ale nigdy nie wiadomo z czego to robia...jakies szczury wpadaja moze czy cos...a raz wlasnie jak se kupilem takie "wino" (cherry costam)to wypilem cale i troche szmera bylo ale bez przesady(nie ze sie chwale

)...jak juz sie chce ubzdryngolic to preferuje jakies mocniejsze(prawdziwe) wina ewentualnie Herbatę Góralską...mmmmniam
-
Irja - 11-04-2004
ja najbardziej lubie winko roboty mojego taty
juz w grudniu bedzie gotowe....
-
Hair of the dog - 11-04-2004
oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
-
Slayerd - 11-04-2004
Hair of the dog napisał(a):oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
Człowieku, stary kumpla zrobił śliwowicy. Dzis najebani do szkoły poszliśmy... mało nas nie wyczuli
-
Emhyr - 11-04-2004
Jesli chodzi o najebanie się w szkole to u nas to normalka.Bo to raz się nawalonym odpowiadalo na lekcji
Najlepszy buył motyw jak piliśmy na Prawie winka i kumpel potłukł szklanke.Hehe
Sptrawa z wyczajeniem czy się piło to jakos mnie zlewa gdyz jako przewodniczący szkoły mam jakies pieprzone przywileje przez co robie co chcę
Re: Szato de Jabol ! -
Dakini - 11-05-2004
Emhyr napisał(a):Skoro mowa o piwie to może podzielimy się naszymi wrażeniami wzgledem wina.
Dlaczego je pijecie, w jaki sposób i czy lubicie .
Ulubione marki.
Ja pije bo tańsze i smaczne!
Najbardziej lubie Sangrie, Biały Miś, Pisane Patykiem, Kawalier(tylko kartonik).
Z woreczków nie pijam(mam honor
).
Nie wazne co, byle sponiewierało! 
Generalnie, to ostatnio pije coraz mniej... chyba sie starzeje i mój organizm przestaje tolerwoać różnego pochodzenia %

... ale az sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne czasy, kiedy sie piło wymienioną wyżej Kawaliere (kartonik) zmieszaną z piwem, albo kolą (tą najbardziej syfiastą)... no po prostu

... ech gdzie te czasy, gdzieee te czaaasy
-
Katiria - 11-05-2004
Kalin napisał(a):Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels"

Fuuuj
Nie nawidze "perfum"

Być może i perfumy ale mnie bardzo to whisky smakuje
-
Dementor - 11-05-2004
nie nooo...normalnie ten temat powinoien sie nazywac :
"Spotkanie Anonimowych Alkoholików"
a tak na serio.....mimo ze wino marki wino dobre jest to chyba raczej beer rulz.............
-
gabrysia - 11-05-2004
Tak, tak, tak. Nic piwka nie pobije!!!!

Zwłaszcza zimnego.....Hmm. Aż mnie z wrażenia suszy
-
Calmwater - 11-05-2004
Wina?Komandos (co prawda wyraźnych efektów,ale smakuje nieźle),Kawalierem też nie pogardzę,Biały kielich w przypadku braku gotówki...I nalewki,takie litrowe za 5.50 da się przeżyć (byle nie cytrynowa) albo inne półlitrowe truskawki itp.
-
Valhalla - 11-05-2004
Ja jakos wina nie pijam, samo piwo, bo wodki tez nie lubie. Nabralam takze awersji samoczynnej do nalewek i szampanow, nie wiem czemu.
Ale nie jedno dziwactwo w zyciu pilam

ale to jak bylam mlodsza mialam jakies tam ekstremalne pomysly. teraz jade na samym piwie
-
BOO - 11-05-2004
a ja uwielbiam Smirnoff Ice *mlask*

hock:
-
Dementor - 11-06-2004
mimo ze nieliczni lubia nalewki,ja wręcz za nimi przepadam.....

zawlaszcza za cytrynową