- Anonymous - 10-15-2004
Alucard, MasterGrucha piszcie o BG a nie o innych rzeczach. To możecie na gg lub wysłać prywatną wiadomość
-
MasterGrucha - 10-15-2004
No więc dobra... moja ulubione płyty to:
- "Somewhere far beyond" na niej też znajduje się moja ulubiona piosenka "The Bard`s song: In the forest".
- oraz "Nightfall in Middle-Earth" która według mnie jest najciekawszą płytą zespołu.
-
Macias - 10-18-2004
Ja lubie naj bardziej Nightfall in the...
Wstawki mają fajny klimat ,a cała płyta jest genialna
-
BOO - 10-25-2004
Od BG zaczeła sie moja przygoda z żelazna muza

Lubie wszystkie ich płyty bez wyjątku
-
Katiria - 11-02-2004
Hmmm...wiecie może coś na temat nowej płyty??
Ponoć mają ją wydawać labo na początku przyszłego roku, albo w przyszłe wakacje...
Wie ktoś coś na ten temat??
-
jean - 11-09-2004
www.blind-guardian.com
dział news jest dość dobrze prowadzony, może tam coś będzie?
-
Atreju - 11-09-2004
Ale kiedyś się wkurwiłem, jak jedna gówniara na jakimś gówniarskim forum stwierdziłą, że Blind Guardian to jej ulubiony zespół gotycki. Myślałęm że kurwa kompa rozniosę
-
aXe Rose - 11-09-2004
Atreju napisał(a):Ale kiedyś się wkurwiłem, jak jedna gówniara na jakimś gówniarskim forum stwierdziłą, że Blind Guardian to jej ulubiony zespół gotycki. Myślałęm że kurwa kompa rozniosę 
Wiedza i rozeznanie niektórych "metali" bywa żenująca: u mnie w klasie np. jest koleś, który twierdzi, iż Metallica to nie jest metal, bo "nie ma satanistycznych textów" :?
-
Atreju - 11-09-2004
Co do satanistycznych tekstów to rzeczywiście idiotyzm, ale jeśli zaś chodzi o statnie dokonania Miętalipy, to możnaby się zastanowić nad tym "metalem"
-
aXe Rose - 11-09-2004
Cytat:Co do satanistycznych tekstów to rzeczywiście idiotyzm, ale jeśli zaś chodzi o statnie dokonania Miętalipy, to możnaby się zastanowić nad tym "metalem"
St. Anger to też metal... co z tego, że trochę kijowy (zwłaszcza jak na Metę)
-
Katiria - 11-10-2004
Atreju napisał(a):Ale kiedyś się wkurwiłem, jak jedna gówniara na jakimś gówniarskim forum stwierdziłą, że Blind Guardian to jej ulubiony zespół gotycki. Myślałęm że kurwa kompa rozniosę 
Blind...ZESPOŁEM...GOTYCKIM???!!!???
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to dobre
-
BOO - 11-10-2004
hehe...
wszyscy przeca wiedza ze BG to Hard Christian Rock

8)
-
Altharis - 01-02-2005
Blind Guardian to najlepsza kapela
-
TisH - 01-03-2005
Katiria napisał(a):Hmmm...wiecie może coś na temat nowej płyty??
Ponoć mają ją wydawać labo na początku przyszłego roku, albo w przyszłe wakacje...
Wie ktoś coś na ten temat??
Na temat plyty nic mi nie wiadomo, ale tak sobie mysle, ze byloby milo, gdyby z tej okazji ( jak juz cos nowego wydadza) przyjechali do nas na chociaz jeden koncert...Daleko maja do Polski, jak cholera :?
-
Altharis - 01-03-2005
Ile ja bym dała, żeby być na koncercie Bardów! Najlepiej, jakby przyjechali do Katowic

. Narazie musi mi wystarczyć płyta Live...