Forum Rockmetalshop
Blind Guardian - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Blind Guardian (/thread-blind-guardian)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Anonymous - 10-15-2004

Alucard, MasterGrucha piszcie o BG a nie o innych rzeczach. To możecie na gg lub wysłać prywatną wiadomość

- MasterGrucha - 10-15-2004

No więc dobra... moja ulubione płyty to:
- "Somewhere far beyond" na niej też znajduje się moja ulubiona piosenka "The Bard`s song: In the forest".
- oraz "Nightfall in Middle-Earth" która według mnie jest najciekawszą płytą zespołu.

- Macias - 10-18-2004

Ja lubie naj bardziej Nightfall in the...
Wstawki mają fajny klimat ,a cała płyta jest genialna Angry

- BOO - 10-25-2004

Od BG zaczeła sie moja przygoda z żelazna muza Big Grin Lubie wszystkie ich płyty bez wyjątku Tongue

- Katiria - 11-02-2004

Hmmm...wiecie może coś na temat nowej płyty??
Ponoć mają ją wydawać labo na początku przyszłego roku, albo w przyszłe wakacje...
Wie ktoś coś na ten temat??

- jean - 11-09-2004

www.blind-guardian.com

dział news jest dość dobrze prowadzony, może tam coś będzie?

- Atreju - 11-09-2004

Ale kiedyś się wkurwiłem, jak jedna gówniara na jakimś gówniarskim forum stwierdziłą, że Blind Guardian to jej ulubiony zespół gotycki. Myślałęm że kurwa kompa rozniosę Evil or Very Mad

- aXe Rose - 11-09-2004

Atreju napisał(a):Ale kiedyś się wkurwiłem, jak jedna gówniara na jakimś gówniarskim forum stwierdziłą, że Blind Guardian to jej ulubiony zespół gotycki. Myślałęm że kurwa kompa rozniosę Evil or Very Mad

Wiedza i rozeznanie niektórych "metali" bywa żenująca: u mnie w klasie np. jest koleś, który twierdzi, iż Metallica to nie jest metal, bo "nie ma satanistycznych textów" :?

- Atreju - 11-09-2004

Co do satanistycznych tekstów to rzeczywiście idiotyzm, ale jeśli zaś chodzi o statnie dokonania Miętalipy, to możnaby się zastanowić nad tym "metalem" Wink

- aXe Rose - 11-09-2004

Cytat:Co do satanistycznych tekstów to rzeczywiście idiotyzm, ale jeśli zaś chodzi o statnie dokonania Miętalipy, to możnaby się zastanowić nad tym "metalem"

St. Anger to też metal... co z tego, że trochę kijowy (zwłaszcza jak na Metę)

- Katiria - 11-10-2004

Atreju napisał(a):Ale kiedyś się wkurwiłem, jak jedna gówniara na jakimś gówniarskim forum stwierdziłą, że Blind Guardian to jej ulubiony zespół gotycki. Myślałęm że kurwa kompa rozniosę Evil or Very Mad

Blind...ZESPOŁEM...GOTYCKIM???!!!???
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to dobre Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- BOO - 11-10-2004

hehe... Big Grin
wszyscy przeca wiedza ze BG to Hard Christian Rock Laughing 8)

- Altharis - 01-02-2005

Blind Guardian to najlepsza kapela Big Grin

- TisH - 01-03-2005

Katiria napisał(a):Hmmm...wiecie może coś na temat nowej płyty??
Ponoć mają ją wydawać labo na początku przyszłego roku, albo w przyszłe wakacje...
Wie ktoś coś na ten temat??
Na temat plyty nic mi nie wiadomo, ale tak sobie mysle, ze byloby milo, gdyby z tej okazji ( jak juz cos nowego wydadza) przyjechali do nas na chociaz jeden koncert...Daleko maja do Polski, jak cholera :?

- Altharis - 01-03-2005

Ile ja bym dała, żeby być na koncercie Bardów! Najlepiej, jakby przyjechali do Katowic Smile. Narazie musi mi wystarczyć płyta Live...