-
Krzychun - 11-05-2005
Nevermore napisał(a):Zabijcie mnie teraz...
Nienawidzę wlochatego
Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie...

To mnie tez zabijcie:d Ten koles ma tak tepe teksty ze chvj szczela jak sie słucha
-
xsebax - 11-30-2005
Jest już dostępny nowy wzór Włochatego. Wyprodukowany na koszulce oraz bluzie z kapturem przez firmę carton.pl
Ceny:
Koszulka â 30 zł + opłata pocztowa
Bluza â 51 zł + opłata pocztowa
Do kupienia w sklepie
www.carton.pl
-
Tomash - 11-30-2005
xsebax napisał(a):Ceny:
Koszulka â 30 zł + opłata pocztowa
Bluza â 51 zł + opłata pocztowa
ROTFL!
Cytat:![[Obrazek: K_063.jpg]](http://patefon.webd.pl/independent/okladki_odziez/K_063.jpg)
![[Obrazek: BK_063.jpg]](http://patefon.webd.pl/independent/okladki_odziez/BK_063.jpg)
ROTFL LOL
![[Obrazek: haha.png]](http://forum.polibuda.superhost.pl/images/smiles/haha.png)
[/img]
-
Nikodem15 - 12-23-2005
Balthor napisał(a):Tomash napisał(a):Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.
PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztów
i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora
na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza
apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she 
Koncerty KSU mają bilety w cenie ok. 15 zł.
Ale KSU to normalny zespół rockowy, a Włochaty obnosi się ze swoim sztandarem punkowej niezależności, ostatnio coraz mniej sczerej.
-
Balthor - 12-23-2005
Tomash napisał(a):...
no dokładnie o_O hyhy lool... jestem punkiem! mam na sobie ciuchy za 700zł! padajcie mi do nóg xD aa i słucham włochatego, bo jest jooł... eh no musza sobie zarobić jakoś.. nie czepiajmy się... xD
-
sebi - 01-01-2006
NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM
-
Tomash - 01-01-2006
sebi napisał(a):NIE WIEM CZEGO NIE LUBIĆIE WŁOCHATEGO WEDŁUG MNIE JEST ZAJEBISTY I JA GO UWIELBIWAM

Bo nie potrafia grać, wokalista jest chyba głuchy a teksty są kretyńsko badziewne. Jedyna pozytywna rzecz w tej kapeli to dość dobre brzmienie
-
Jałokim - 01-02-2006
do wad jeszcze należy fakt iż grają dosłownie WSZĘDZIE (przynajmniej kiedyś tak bylo) i to po dwa razy. :]
-
sebi - 01-02-2006
do wad jeszcze należy fakt iż grają dosłownie WSZĘDZIE (przynajmniej kiedyś tak bylo) i to po dwa razy. :]
a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
-
Zakk_Wylde - 01-02-2006
sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
to sie ciesz bo ksu jest zajebiste
-
Jałokim - 01-02-2006
sebi napisał(a):a KSU to co do cholery u mnie grałó już w cholere koncertów praktycznie co wakacje
wada przeze mnie wymieniona wiąże sie z wadami wymieninymi przez Tomash'a i tylko we współpracy z nimi staje się pełnoprawną WADĄ
-
sebi - 01-02-2006
no nie wiem według mnie teksty włochatego są bardzo fajne i prawdziwe ale mówcie co chcecie ja i tak nie zmienie zdania o tym zespole
-
Jałokim - 01-02-2006
owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]
GWARANTUJE
-
Pearl - 01-02-2006
Jałokim napisał(a):owszem, zmienisz :] Za pare lat, jak dorośniesz :]
GWARANTUJE 
Może nawet nie za parę lat

Powiem szczerze, że Włochatego słucham już coraz mniej. Praktycznie w ogóle. Aczkolwiek nadal są piosenki, które uwielbiam. To było tylko takie ... BUM. Podobało się, podobało ... a teraz lipa
-
Tomash - 01-02-2006
No widzisz jak ładnie
Poza tym jak mozna oceniać kapele, która najpierw atakuje Owsiaka(cover Clashów z poprzedniej płyty), a potem... zgłasza chęć udziału na brudstoku, a ich basista jest tam obecny rok w rok?(2 lata temu widział go kumpel, w tym roku ja)