A mnie sie strasznie podobaja te ruchome obrazki... - Wersja do druku
+- Forum Rockmetalshop (
https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (
https://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (
https://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: A mnie sie strasznie podobaja te ruchome obrazki... (
/thread-a-mnie-sie-strasznie-podobaja-te-ruchome-obrazki)
-
Amy - 09-03-2005
Jego zdjęcie jest w ...zdjęciach
-
aXe Rose - 09-04-2005
Co temat.
-
Jałokim - 09-04-2005
ja tam sam se gify robie:
>>>>>>jałokimowydevoreniferozaprzęg<<<<<<<
-
Amy - 09-04-2005
Dobre podoba mi się
-
Quostek - 09-04-2005
Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
-
Wars - 09-04-2005
Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie?
-
hier_kommt_die_sonne - 09-04-2005
Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
www.wszystko.tk poszukaj tu
-
Tasiorro - 09-04-2005
ah cóż za celna acz złosliwa uwaga, Zu! ;DDD
-
HateRox - 09-05-2005
kurde, a ja swojego gifa znalazlem zupełnie przez przypadek na nieoficjalnej stronie slipknot'a 8)
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
www.wszystko.tk poszukaj tu
a to jest klasyczny przykład "fo-pa" (nie wiem jak to sie pisze poprawnie, bo to po francusq), ale tez musialem to przejsc 8)
-
Quostek - 09-05-2005
warsadal napisał(a):Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie? 
Wpisalem w google i nic...
-
Pandora - 09-05-2005
W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać
-
Quostek - 09-05-2005
Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać 
A myslisz, ze co, jestem debil? Tez szukalem i nic...
-
Wars - 09-05-2005
Quostek napisał(a):Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać 
Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam.
-
Quostek - 09-06-2005
warsadal napisał(a):Quostek napisał(a):Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać 
Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam. 
A ja znalazlem kilka, ale na zadnym nie ma Maynarda... moze gify maja tylko te kapele, ktorych nie lubie?
-
Blood - 09-06-2005
a masz cos do Pearl Jam ??
Wara mi od nich