Forum Rockmetalshop
piekni panowie :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: piekni panowie :> (/thread-piekni-panowie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

- Ajana - 03-08-2005

Kiedyś widziałam kolesia,który pasował do mojego ideału.To było cudowne.Niestety on poszedł w swoją stronę,a ja w swoją i go więcej nie widziałam.Mimo wszystko zapamiętam tę chwilę na długo.Kto wie,może kiedyś go jeszcze zobaczę.
Smile

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-08-2005

Trzeba bylo zagadac - Do odwaznych swiat nalezy ...

mam takze pytanie do dziewczyn. Tyle mowicie o ladnych dloniach - co znaczy ten termin do diaska Big GrinBig GrinBig Grin

- Ajana - 03-08-2005

Dla mnie chodzi o to,żeby choć raz w roku użyć kremu do rąk,bo zadbana skóra na rękach przyciąga w przeciwieństwie popękana i zszarzała nie jest atrakcyjna.
Wink

- aXe Rose - 03-08-2005

Heh no lewą mam koszmarną, bo opuszki ciągle są katowane przez struny... Dlatego dla dziewczyn mam prawą Smile

- =Sat= - 03-08-2005

Stwardniałe opuszki to nic złego. Jak ktoś dba żeby myć ręce i mieć je czyste - nie widze problemu.

No i jeszcze jak ktoś dużo pali.... Ja nie palę.

Vampir Lestat napisał(a):Czternaście stron z odpowiedziami...hmmmmmmm, a mówią, że to faceci myślą tylko o jednym. Surprised

Z czego 13 stron zapisali nasi POLISH BOYFRIENDS.

Arion: edytuj posty.

- Suhar - 03-09-2005

Usia napisał(a):Ja uwielbiam oczy szare, lekko zmieszane z niebieskim zielonym.....

hehe ja mam takie Surprised

- Vampir Lestat - 03-09-2005

=Sat= napisał(a):Z czego 13 stron zapisali nasi POLISH BOYFRIENDS.

Arion: edytuj posty.

Czytałem gdzieś, że co 20-sty mężczyzna jest homoseksualistą, czyżby tu rosły statystyki Big Grin

- gorzka - 03-11-2005

20% homoseksualistow, deklarujkących o swojej 'inności' to prawdziwi geye.... pozostali to homo z wyboru.... ja jestem dość tolerancyjna ale to nie jest normalne.... to nie jest normalnie jak na tych teledyskach, filmach itd, całuje sie kobieta z kobietą... (nawet nie mowie o facecie z facetem....) Po prostu strasznie mi sie to niepodoba....

- Arion - 03-12-2005

narzekasz ;P całujący się faceci mogą wyglądać tak samo słodko i pociągająco jak całujące się dziewczyny ;P
nie mówię tu bynajmniej o filmach :)
trzeba być otwartym na nowe doznania, ne? ^^

ale koniec OT o mniejszościach homoseksualnych ;]

- White Rabbit - 03-12-2005

Arion napisał(a):narzekasz ;P całujący się faceci mogą wyglądać tak samo słodko i pociągająco jak całujące się dziewczyny ;P
Slodko? Dla mnie to wrecz obrzydliwe.... Evil or Very Mad Pociagajaco? Pfffff....

- mind.in.a.box - 03-12-2005

Dla mnie to nic nadzwyczajnego. Nic obrzydliwego również. Ale ja to ja.

- gorzka - 03-12-2005

Nowe doznania....hmm to chyba jednak nie dla mnie..... w tym temacie zostane konserwatywna Wink Babka z facetem, facet z babką i nie innaczej Tongue

- aXe Rose - 03-12-2005

mój kumpel z klasy napisał(a):Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek
Ja tam wolę osobniki mające czym oddychać Wink

- metallgirl - 03-12-2005

ja zdecydowanie wole brunetow,ze ciemnymi oczami,ale tez usi miec to "cos",tez ma slabosc do dlugich wlosow,uwazam,ze interesyjace jest jak chlopak poprawia sobie wlosy,ktore wlsanie mu zlecialy na twarz(nie mowie o grzywkach) Laughing Rolleyes ,coz musi byc wysoki,przynajmniej wyrzszy ode mnie,pomiarow nie bede robic... Wink szczuply.Moze miec kilka tauazy,n nie obraze sie Big Grin ,tylko,zeby bez przesady.To dobra to bylo mniejwiecej z wygladu.teraz jaki mial by byc,zorganizowany,inteligentny,gentelmen,zeby nie byl kompetnym cha***,nie byl jakims narcyzem,nie wiem co jeszcze.No,zeby nie byl klamliwy,ani leniem itd.
Jego umiejetnosci,gra na gitarze(moze byc i el),nie wiem,czy ktos zauwazyl,ale wiekszosc kobiet uwielbia,jak ich partner jest np.muzykiem,malarzem itd.
Coz,ale idealu sie chyba nigdy nie znajdzie Crying or Very Sad

- Balthor - 03-12-2005

a może byc pisarz? Tongue ;d khykhy grac nie umiem, spiewac tym bardziej, o malowaniu nawet nie bede mowil ;d
"uwazam,ze interesyjace jest jak chlopak poprawia sobie wlosy,ktore wlsanie mu zlecialy na wlosy(nie mowie o grzywkach)" yy chyba ci o twarz chodzilo Big Grin ^^