-
statekx - 02-14-2006
hmm dziwne, a ja myslalem, ze to forum wybieralo plyty.
-
Kamael - 02-14-2006
Użytkownicy z tego, co wiem zaproponowali płytę nie jedną, tak więc chyba logicznym jest, że coś do 16 musieliśmy wybrać i jakoś to ułożyć (no przecież nie będziemy udawać, że losowaliśmy, bo to chyba nie o to chodzi ;D).
Uwielbiam kiedy niektórzy na tym forum na siłę szukają dziury w całym...
-
statekx - 02-14-2006
To wszystko wyjasnia, jestescie super!
-
Kamael - 02-14-2006
I po co ta ironia?
-
statekx - 02-14-2006
Kamael napisał(a):Uwielbiam kiedy niektórzy na tym forum na siłę szukają dziury w całym...
o ta chodzi?
-
RamzeS - 02-14-2006
Ciekawe czy SLAYER wygra do zera?
-
Nevermore - 02-15-2006
R_amze_S napisał(a):Ciekawe czy SLAYER wygra do zera?
heh, to tylko potwierdza moja teze ze 3 miejsce Morbid Angel w tej grupie bylo super nieporozumieniem
-
Tomash - 02-15-2006
Serce sie kraje jak trzeba wybierac miedzy toolem a KC
-
KubusPuchatek - 02-15-2006
^ Doszlismy do wniosku, ze tak bedzie ciekawie, mam nadzieje, ze Was troszke zaskoczylismy taka potezna grupa
-
Acrid - 02-15-2006
To juz jest i tak skandal, Riverside nie wylazlo, pewnie teraz The Clash rowniez nie wyjdzie, porazka na calej lini i tyle!
-
Krzychun - 02-15-2006
No fakt,ta płyta Riverside prezentuje sie nie gorzej niz nie jeden klasyk

eh..
-
KubusPuchatek - 02-15-2006
Jakie szanse na wyjscie ma Riverside kiedy jest sie z takimi gigantami w grupie ? Naprawde nikle ...
Ale rzeczywiscie, grupa II i III byly (i sa) naprawde mocne.
Cytat:Moge policzyć na palcach jednej reki płyty które moga choćby rywalizować z plytą KC Red... Na kolana...
Dokladnie Buubi, dokladnie ...
-
Tomash - 02-15-2006
Acrid napisał(a):To juz jest i tak skandal, Riverside nie wylazlo, pewnie teraz The Clash rowniez nie wyjdzie, porazka na calej lini i tyle!
judeomasonski spisek i tyle.
-
Ryhtyk - 02-15-2006
A ja nie moge odżałować Gunsów, Appetite for destruction to jakby nie patrzeć świetny album.
-
Kamael - 02-15-2006
Cholera, przyznam szczerze, że gorszej grupy dla mnie, niż ta aktualna, być nie mogło. Wszystkie te płyty to dla mnie 10/10. Totalna miazga. Ale przynajmniej jest ciekawie ; ).