Forum Rockmetalshop
Ulubiony browar - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Ulubiony browar (/thread-ulubiony-browar)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Kalin - 04-13-2005

Abadon napisał(a):A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!
Mega Vata zadnego nei piłem, ale piłem "Amsterdam" 11,6% Rolleyes Dokładnie smakuje tak jak opisałeś - tyle że dla mnie to syf.

- Syska - 04-13-2005

najlebsze piwko jakie istnieje to taterka mocna!!!

- Abadon - 04-13-2005

Hehehe pewnie że syf ale jak kopie po czasce!! Smile
Jak sie chce tanio narąbać to nie ma nic lepszego!!

- LCF - 04-13-2005

A pil ktos Imperator? 11 vol. Wali siara na kilometr, ale jak juz sie przyzwyczaisz to nie jest zle a co lepsze dobrze poniewiera. Sadze ze to cos w stylu tego Mega wata. Tanie ale jebiace.

- Abadon - 04-13-2005

Kurde właśnie słyszałem o tych imperatorach ale pytałem i nigdzie nie ma Sad
Co za miasto........Smile

- Skoczek - 04-13-2005

Cytat:A pil ktos Imperator?

Imperator wymiata Laughing Wypijesz takie trzy i masz loty Rolleyes

- Lech - 04-13-2005

a ja ciagne wlasnie Zubra i jestem zadowolony Smile wole wypic 5 lekkich, dobrych pivek niz poniewierac sie siekierami w stylu Mega Vat Smile

- 01DeX - 04-13-2005

ZDECYDOWANIE PIKOLO, BO MA TAKI pyszny smak Laughing

- aXe Rose - 04-13-2005

Lech napisał(a):a ja ciagne wlasnie Zubra i jestem zadowolony Smile wole wypic 5 lekkich, dobrych pivek niz poniewierac sie siekierami w stylu Mega Vat Smile
A ja wolę strzelić parę kielichów dobrej wódki żołądkowej. O wiele smaczniejsza od wszystkich browców Smile

- Lech - 04-13-2005

vodce mowie zdecydowanie Nie Smile chociaz czasami nie ma innego wyjscia i trzeba loic czysta Smile ale coz- takie zycie Smile

- Balthor - 04-13-2005

jak juz mowicie o piwach wiecej niz 7% to bardzo dobre jest piwo Karpackie ma tylko 9% kopie szybko, a smakuje dobrze o dziwo Smile ja ktory piw nie pija to moge doic i doic ;d

- Anonymous - 04-14-2005

LCF napisał(a):A pil ktos Imperator? 11 vol. Wali siara na kilometr, ale jak juz sie przyzwyczaisz to nie jest zle a co lepsze dobrze poniewiera. Sadze ze to cos w stylu tego Mega wata. Tanie ale jebiace.
Imperator - tani sposób na szybkie poprawienie humoru Angry Wink

- Atreju - 04-14-2005

To wam ktoś sprzedaje alkohol? :? Powinni ich pozamykać... wszak dzieciom nie można Confusedhock:

- Kaktus. - 04-14-2005

Abadon napisał(a):Mega Vatt 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
napis wymiata Big Grin
ja lubie piwo różniaste z tych mocniejszych to piłem portera czy jak on tam
za to nie lubie piwa mocnego w litrowych plastikowych butelkach

- Lech - 04-14-2005

plastikowe butelki, wszelkie Redd'sy, slomki w kuflach to swoista profanacja zlotego napoju Smile nawet puszka jest taka niesmaczna, choc czasami nie ma wyboru i trzeba z niej pic Smile