08-31-2004, 05:17 PM
Stron: 1 2
08-31-2004, 05:30 PM
No coosh to rzeczywiście jedna z najsłabszych płyt Vader'a. Od Revelations jakoś złagodnieli. Mimo to jako wierny fan(i posiadacz skradionych empetrójek)kupię oryginał.Pozostaje czekać na następny album. Oby wzięli sobie krytykę do serca i dali mocnego kopa następnym razem.
08-31-2004, 05:45 PM
i tak czekam
08-31-2004, 08:13 PM
Hmm.. plyta ma byc bardziej melodyjna? Hmm.. z jednej strony sie ciesze.. w koncu moim ulubionym gatunkiem jest melodic death.. z drugiej.. Vader melodyjny? =/ Hmm.. zobaczymy.. album musze miec.. i oby okazal sie lepszy od Blooda..
PS> Docent wracaj szybko! =)
PS> Docent wracaj szybko! =)
09-01-2004, 01:27 PM
Na stronie Vader zostały opublikowane dwa utwory
ark transmission i fragment utworu Firebringer...Cóz mozna o nich powiedzieć...pierwszy jakby strasnie wolny, melodyjny i jakby klimatu nabrał... ale co tu duzo mówić ciekawy..a firebringer?? he, ten kawałek to chyba juz gdzieś słyszałem...ale z pewnościa łagodny nie jest...
ark transmission i fragment utworu Firebringer...Cóz mozna o nich powiedzieć...pierwszy jakby strasnie wolny, melodyjny i jakby klimatu nabrał... ale co tu duzo mówić ciekawy..a firebringer?? he, ten kawałek to chyba juz gdzieś słyszałem...ale z pewnościa łagodny nie jest...09-01-2004, 05:24 PM
mi sie ta plyta podoba 

10-05-2004, 10:20 PM
mi tez sie podoba nie wiem o co wam chodzi kupilem orginala i jestem dumny nie sa 3 kawalki czy tam 4 fajne
jakie sami sie przekonajcie
reszta tez fajna ale podobna do staraego Vadera ja w sumie za to ich cenie
jakie sami sie przekonajcie
reszta tez fajna ale podobna do staraego Vadera ja w sumie za to ich cenie10-28-2004, 04:52 PM
Fajny album. Jak by grali cały czas wszystko w tym samym klimacie to by się znudziło. 

10-28-2004, 05:15 PM
Ogólnie po zakupieniu i przesłuchaniu mogę powiedzieć że mi się podoba. Jest to nadal Vader, który ma własny styl i nowe pomysły na przyszłość.
10-28-2004, 09:12 PM
Kupiłem orginał - trzeba wspomóc swoich 8)
Moim zdaniem najlepszy album Vadera (może dlatego że coś nowego)
Najlepszy utwór to moim zdaniem 5. Sea came in at last - swietna linia melodyczna i doskonałe przejścia od cichegop głosu do ryku !!
Świetna Sprawa !!
8)
Moim zdaniem najlepszy album Vadera (może dlatego że coś nowego)
Najlepszy utwór to moim zdaniem 5. Sea came in at last - swietna linia melodyczna i doskonałe przejścia od cichegop głosu do ryku !!
Świetna Sprawa !!
8)
10-29-2004, 01:30 PM
a dla mnie to nie urażając nikogo cienizna od de profundis nie nagrali nic dobrego robią te kawałki chyba w tydzień na cały album jak nie czują bitu powinni zawiesic działalność
11-04-2004, 06:52 PM
mam tą płytke w edycji limitowanej :)
w skali 1/10
oceniam na 8
w skali 1/10
oceniam na 8
11-04-2004, 08:36 PM
Jaka to jest edycja limitowana tej płytki ???
2 płytowa ??
2 płytowa ??
11-04-2004, 09:05 PM
NeCro_HeaD napisał(a):Jaka to jest edycja limitowana tej płytki ??? :?:tak 2 płytowa
2 płytowa ??
na drugiej jest materiał o nagrywaniu płyty i klipy
11-05-2004, 04:07 PM
Też mam tą limitke!
Fajna sprawa(najlepszy jest Daray wypowiadający VADER ci co widzieli wiedzą o co chodzi hehe
)
Jeśli chodzi o sama płytke to całkiem ciekawa, bardziej trash'owa ale fajna.
Choć po kilku przesłuchaniach się troche nudzi...
Fajna sprawa(najlepszy jest Daray wypowiadający VADER ci co widzieli wiedzą o co chodzi hehe
)Jeśli chodzi o sama płytke to całkiem ciekawa, bardziej trash'owa ale fajna.
Choć po kilku przesłuchaniach się troche nudzi...

Stron: 1 2