11-12-2004, 09:05 AM
Lubicie ten zespół?Ja nieraz lubię posłuchać-muzyka ciekawa,dobrze zagrana,a Kupczyk po prostu wymiata 8) Moje Ulubione płyty?Chyba nie będzie to zaskoczeniem-"Kawaleria Szatana"...I "Awatar" 

Ale jeśli mi się uda spróbuję to zmienić,pewnie świetnie grają.A wokal na pewno mi się spodoba
Jeśli chodzi o teksty,to cieszę się,że śpiewają również po polsku.Jak dla mnie nie brzmi źle,a przy okazji ojciec nie będzie mi wmawiał,że znów słucham jakiegoś "szatanistycznego łupania" 

stig napisał(a):haha, nie rozmieszajcie mnie ... gdzie napisałem że Turbo mnie śmieszy?Rzeczywiście... bardzo śmieszne teksty, zwłaszcza, że inspirowane Pismem Świętym
Mówie, że śmieszą mnie teksty z albumu 'Kawaleria szatana' ... wezmy na przykład kawalek o tym samym tytule co plyta (np. cz1)
po prostu smiech na sali, totalnie infalntylne teksty, które można porównać tylko z dokonaniami Sweet Noise ...nie mówie że od razu musi być jakaś wielka poezja czy coś, ale porównajcie do tekstu o zbliżonej tematyce- number of the beast wiadomego zespolu... ale dobra, o gustach się nie dyskutuje, może wolicie teksty o kawalerii szatana galopującej przez betonową dzunglę

ma ktoś może takowego ?
chlopakom mozna tylko zyczyc nastepnych dlugich lat z muzyka

Ja pierwszy kontakt z Turbo miałem za sprawą utworu "Upiór w operze",spodobało mi się,ale miałem przerwę.Aż kolega przyniósł mi płytkę Awatar.Wrażenia podobne do Twoich,a później już jakoś poszło.