02-02-2005, 09:44 PM
KelThuz sam jesteś brzydką hordą a Rhapsody jest zajebioza a jak ci texty przeszkadzają to nie słuchaj ale jak jesteś taki mądry to spróbuj zaspiewac jak ten wokalista

qba32167 napisał(a):KelThuz sam jesteś brzydką hordą a Rhapsody jest zajebioza a jak ci texty przeszkadzają to nie słuchaj ale jak jesteś taki mądry to spróbuj zaspiewac jak ten wokalista![]()
![]()

qba32167 napisał(a):teledyski to mają wpyas nagrywane w jakimś lesie co sie naparzają plastikowymi mieczami i nagrane normalną kamerką![]()
![]()
![]()
qba32167 napisał(a):Ja już słuchałem Rhapsody jak ty na gówno mówiłeś papu

KelThuz napisał(a):Dlatego tez, jako iz mam jaja ze stali, nie zaspiewam jak boski Fabio. W sumie oprocz tego to do Rhapsody nic nie mam, za to fani mnie wkurwiaja niemilosiernie
czyżby protezy?

Saul Hudson napisał(a):To jest pytanie retorycznetak. tylko temat o nich pasuje do działu humor.
H8ful napisał(a):metrsoseksualne pedały i beztalencia

Cytat:metrsoseksualne pedały i beztalenciaPodaj jakiś dowód na potwierdzenie Twej tezy o ich beztalenciu człowieczku :?
Kalin napisał(a):Podaj jakiś dowód na potwierdzenie Twej tezy o ich beztalenciu człowieczku :?alez prosze bardzo zabciu:
Cytat:wykorzystanie w muzyce, która powinna być z definicji gitarowa klawiurków na taką skalę, ze przysłaniaja one niemalze reszte instrumentarium co najprawdopodobniej ma ukryc słabe przygotowanie techniczneZ definicji
Dobre... jeżeli człowiek miał by się stosować do wszystkich istniejących już definicji, i nie tworzył by nowych to nie dochodziło by do jakiego kolwiek rozwoju.Cytat:-nie dość, ze struktury utworów to zenada to w dodatku oparta na ciagle tych samych patentach(chórki w refrenach)Jeżeli chodzi o chórki to zgodze sie, są co chwile, ale właśnie te chórki wytwarzają pewien nie powtarzalny klimat, którego tak czy tak nie pojmiesz.
Cytat:Zwrotka-refren-zwrotka-refrenA jak byś wolał??
Kalin napisał(a):Chodzi mu zapewne o to, że ambitne zespoły nie trzymają się stale tego samego schematu; Nieraz na przykład wcale nie ma refrenu, ich piosenki są przez to bardziej urozmaicone (weź np. Gunsów: porównaj sobie strukturę Sweet Child, November Rain i Estranged...)Cytat:Zwrotka-refren-zwrotka-refrenA jak byś wolał??
Refren-refren-zwrotka-zwrotka? czy moze
zwrotka-zwrotka-refren-refren? a moze jednak
refren-zwrotka-zwrotka-refren? :]