01-12-2005, 08:14 PM
01-23-2005, 05:20 PM
Green Day To Jeden Moim Skromnym Zdaniem Z Najlepszych Zespolow Neo Punkowych ... Ich Nowa Plytka Jest Cool ... Moze Nie Powala Ale Milo Sie Jej Slucha ...
Co Do LCF - Wez Stary Wyluzuj ... To Co napisales O Metallice To Stary Krew Zalewa ... Porownujac Linkin Park ... Jakis Boys Band Z Prowincji ... Do Jednego Z Najlepszych Rockowych Zespolow ... Prosisz Sie Zeby Cie Ktos Zbombardowal ... Serio ... Zrob Nam Przyjemnosc I Walnij Sobie Baranka W Sciane Z Rozbiegu Z Przytupem ... Moze Ci Sie Poprawi To Co Masz Poprzewracane ...
ZOMO
Co Do LCF - Wez Stary Wyluzuj ... To Co napisales O Metallice To Stary Krew Zalewa ... Porownujac Linkin Park ... Jakis Boys Band Z Prowincji ... Do Jednego Z Najlepszych Rockowych Zespolow ... Prosisz Sie Zeby Cie Ktos Zbombardowal ... Serio ... Zrob Nam Przyjemnosc I Walnij Sobie Baranka W Sciane Z Rozbiegu Z Przytupem ... Moze Ci Sie Poprawi To Co Masz Poprzewracane ...
ZOMO
01-25-2005, 04:17 PM
american idiot wiadomo że chodzi o Busha, a ja go osobiście nienawidze!!! 

01-25-2005, 04:43 PM
jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack
01-25-2005, 08:12 PM
XdkyX napisał(a):jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack
Hmmm ... Leftover Crack ... Co To Za Zespol ?? Jaka Gra Muzyke ??
01-25-2005, 10:07 PM
\\\ AlucarD /// napisał(a):XdkyX napisał(a):jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack
Hmmm ... Leftover Crack ... Co To Za Zespol ?? Jaka Gra Muzyke ??
Punk pomieszany z folkiem i lekkim ska....mozna posluchac
01-27-2005, 02:49 PM
Green Day jest okej!! Basket Case to ich najlepsza piosenka
01-27-2005, 10:52 PM
Ja Tam Ich Namietnie Nie Slucham Ale Chlopaki Fajno Graja 

02-11-2005, 08:03 PM
Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya
02-11-2005, 08:06 PM
Billy_Joe napisał(a):Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green dayaJakiego brudu

02-11-2005, 10:06 PM
gabrysia napisał(a):billy nie lubi niczego co jest stare .. hmm wiesz jak sie wazysz sluchac naszego polskiego punku to jestes brudas :p ojojBilly_Joe napisał(a):Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green dayaJakiego brudu

02-12-2005, 01:02 PM
Ohm, jasne
Ale nawet nie słuchając polskiego punku zostałam nazwana brudasem :? Za naszywki i .... "dziwny" wygląd
Przeca ja normalnie wyglądam 
Ale nawet nie słuchając polskiego punku zostałam nazwana brudasem :? Za naszywki i .... "dziwny" wygląd
Przeca ja normalnie wyglądam 
02-12-2005, 02:07 PM
Mnie za ubieranie sie na czarno w kosuzlki z bad religion i green day jestem w klasie postrzezony za odmieńca.
Głupie skejciki powybijam ich wszystkich
Głupie skejciki powybijam ich wszystkich
02-12-2005, 04:31 PM
moj drogi jako wierny fan green daya powinienes wiedzec ze go w wiekszosci kraji poza Polska wlasnei takie skejciki sluchaja ;P
ja mam wielu kumpli ktorzy wygladaja jak sk8 a w glosnikach ostra muzyka
ja mam wielu kumpli ktorzy wygladaja jak sk8 a w glosnikach ostra muzyka

02-12-2005, 05:08 PM
Ja Jeszcze Nie Widzialem Skejta Co By Sluchal Ostrej Muzy ...
A Wracajac Do tematu ... Przeluchalem kilka Razy Plytke Green dya Juz ... Monotonna Troche ... Ale moim Skoromnym Zdaniem Mozna Posluchac ... Zalezy Od Gustu ... Ja Wole Cos Brudnego ( Ramones ) Albo Cos Melodyjnego ( BR )
A Wracajac Do tematu ... Przeluchalem kilka Razy Plytke Green dya Juz ... Monotonna Troche ... Ale moim Skoromnym Zdaniem Mozna Posluchac ... Zalezy Od Gustu ... Ja Wole Cos Brudnego ( Ramones ) Albo Cos Melodyjnego ( BR )