Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ill Nino
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Anonymous

Rock Metal Shop skoro "Metal" to w sklepie nie powinno zabraknąc gadzetow z zespolem Ill Nino Laughing ... bardzo duzo rzeczy jest zespolow malo znanych ... dlaczego wiec nie ma nic poprostu nic z Ill Nino SadSadSad Prosze o jakas koszulke bluze cokolwiek ... !! Wink
JuZ kiedys takiego posta zakBadalem Sad ale nikt sie nie odezwal ale ja jestem za :]
ill nino to nie metal
Hair of the dog napisał(a):ill nino to nie metal
Ale odmiana Wink
Ja równiez jestem za!
Hair of the dog napisał(a):ill nino to nie metal

Jak nie metal co ????
jakis shitnumetal ktory chce byc drugim soulfly ale jakos im nie wychodzi.

ps.zeby bylo jasne taka muzyka jak ill nino,linkin park czy papa roach nie maja zbyt wiele wspolnego z metalem...tak jak korn na ktorym sie wzoruja ale no dobrze nie zbaczajmy z tematu
Myśle ze umieszczenie Ill Nino między Papa Roach a Linkin Park nie jest odpowiednie! Evil or Very Mad Te dwie kapele to totalny Shit!! ale ill nino nie jest złe.. Smile Zadna rewelka ale mozna posłuchac Smile
a ja mysle ze jest odpowiednieSmile
Ok , masz prawo do swojego zdania! Big Grin A ja mam prawo się z nim nie zgodzić, i się NIEzgadzam!!! Laughing

Anonymous

No nie wiem czy tak wzoruja sie na Soulfly ... ;/ czy nawet probuja nim byc ... maja swoj styl ... i to jest zajebiste ... zespol wyjebany !! Laughing Laughing Laughing

Anonymous

No nie wiem czy tak wzoruja sie na Soulfly ... ;/ czy nawet probuja nim byc ... maja swoj styl ... i to jest zajebiste ... zespol wyjebany !! Laughing Laughing Laughing
po raz kolejny sie dołanczam