... miałem sobie kupić 20 i nadal tego chcem i dlatego kieruje te pytanie ... mianowicie widnieje u Was w sklepie oferta butów a dokładnie glanów z 20 oczkami ==>>
http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=7419 tylko jest jedno a może nawet dwa "ale", mianowicie w opisie widnieje notka "Czubek buta wzmacniany blachą" a o ile mnie me oczy nie mylą to na zdjęciu tejże blachy niema ... i nie chodzi mi o to że jej nie widać bo to głupota, tylko nie widać szwów przez co wnioskuje że tej blachy chyba tam niema i dlatego prosze o sprostowanie tudzież jakieś wyjaśnienie ... a kolejna ma zagwostka to jak już miałyby te blache czy byłaby opcja dostania ich w jakimś większym rozmiarze jak np 44 (nie pamiętam numeracj angielskiej ale to coś koło 9 czy 9.5)? ...
... z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi od osób które mogą mi pomóc ...
No , mi też się wydaje, że tej blachy tam nie ma...
oczywiście, że są! Wszystkie glany Revenger mają blachy na czubkach 8)
wydaje mi się że nie wszystkie ... widziałem modlele bez blachy (np białe) ... a że jaki i białe i 20 są kierowane głównie ku płci żeńskiej to dlatego mam wątpliwośći ... mógłby mi ktoś odpowiedzieć kto jest tego apsolutnie pewien ?! ...
ten powyższy post należy do mnie = P ...
wg. zapewnien producenta kazdy model buta Revenger ma blachę i to nie podlega dyskusji. Sam osobiście sprawdzilem białe i też mają...
no dobrze może i wszystkie mają blachy ... ale na tym zdjęciu jej niema ! ... mam też inny przykład
http://koszulki.win.pl/go/_info/?id=4197 i nie mam pojęcia czy też mnie wzrok myli czy one także nie mają w swym zasobie blachy ?! ...
mam kolejną wątpliwość ... czy te 20 czarne są w mym rozmiarze czyli 44 ? i jak wygląda sprawa gwarancji i nie daj Boże reklamacji bo to chyba istotne a przynajmniej dlamnie ...
te buty mają blache tylko że on jest pos skórą i nie jest przeszyta
Cytat:te buty mają blache tylko że on jest pos skórą i nie jest przeszyta
... to fatalnie ... zdecydownie niedobrze ... mi nie chodzi o to żeby ona była (choć to wskazane) tylko o to że z nią i po przeszyciu wyglądają przynajmniej w mym odczuciu lepiej ...
... a może ktoś wie co z pozostałymi mymi rozterkami apropo rozmiaru czy reklamacji ? ...
Mi sie nie podobaja. Jak na mnie sa okropne.
Były keidyś takie fajne czarne.. ale ich nie ma;(
Fajny jest model 362 w Heavy Duty.