Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Problem. czyżby cookies?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam. mam problem co prawda nie związany konkretnie z tą stronką ale z jest nieco powiązany.
Otóż nic mi się w cookiesach nie zapisuje. Nie zapisuje się hasło, "auto logowanie przy następnej wizycie" nie mogę się na wszystkie fora zalogować [vide deviantart, gothic.pl] w cookiesach wszystko wydaje się być okey, bezpieczenstwo ustawione na medium. niemam pojecia co dalej. Ma ktos jakis pomysl? Question
Z góry dzięki za wszelką pomoc.

SML

Spróbuj najpierw dodac witryne do "zaufanych witryn" (raczej watpie by to pomogło, ale spróbuj) - zakładka zabezpieczenia. Gdyby to nie pomogło, przejdź do zakładki "Prywatność". Jeśli poziom prywatności masz średni to kliknij na przycisk "zaawansowane" i zaznaczyć opcje "zawsze akceptyj pliki cookie dotyczace sesj". Te dwa słupki odtyczace cookie firm zaznacz na zaakceptuj... (lub monituj, jak chcesz).
zrobiłem tak jak mówiłeś ale to nic nie dało :/

SML

TO nie wiem, ja bynajmniej taki sposób znałem, mozesz jeszcze obiżyć poziom prywatnosć, ale to raczej nic nie da... skoro to co pisałem wyżej też nic nie dalo.
heh zrobie sobie formata jakoś w tygodniu. Męcząca sprawa. Ale i tak dzięki za pomoc.

SML

Skoro to utrudnialo prace na forum, to pomoc była potrzebnaSmile
Aeroth mam to samo!!
ale to jest fqrwiajace:/

Anonymous

nom. ale jutro zrobie formata i powinno byc ok ;]