Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jakie glany wybrać??? - HELP!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stoję przed wyborem moich pierwszych glanów, myślę nad HD 915, co polecacie??? Interesują mnie tylko czarne 10 dziurkowe. I jeszcze jedno pytanie jaki rozmiar brać (mój numer buta to 43)??
BlaCharz napisał(a):Stoję przed wyborem moich pierwszych glanów, myślę nad HD 915, co polecacie??? Interesują mnie tylko czarne 10 dziurkowe. I jeszcze jedno pytanie jaki rozmiar brać (mój numer buta to 43)??

skoro nosisz 43, to rozmiar 46 bedzie w sam raz, glany oprocz tego ze maja wygladac elegancko musza sprawiac wrazenie groznych
nie będą za duże???
idzie zima. najwyżej założysz grube skarpetasy od babci i będą jak ulał
ale jesli chodzi o numercje na rockmetalshop to jest ona taka sama jak numeracja nowmalnych butów???
zależy co chcesz zmieścić
myślę żę jak mam numer 43 to wezme 45 glany
ja dokładnie taką opcje wybrałem i nie narzekam. pozdrawiam
ale podobno glny mogą się rozchodzić i sie powiekszają??
No zgadza sie.
Zrób tak: jak masz nogę 43 i kupisz but 45 to akurat ci się rozchodzi do 47 i będzie elegancko. Bo nie zapominaj wziąć pod uwagę tego, ze w czubie jednak jest blacha.
Pozdrawiam.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
BlaCharz napisał(a):Stoję przed wyborem moich pierwszych glanów, myślę nad HD 915, co polecacie??? Interesują mnie tylko czarne 10 dziurkowe. I jeszcze jedno pytanie jaki rozmiar brać (mój numer buta to 43)??

skoro nosisz 43, to rozmiar 46 bedzie w sam raz, glany oprocz tego ze maja wygladac elegancko musza sprawiac wrazenie groznych

popelnilem literowke, 45 mialo byc, sorry
nie no weźcie przestańcie bo się chłopak wybuli i na was będzie że za duże
Co za empatia. Może nauczy się sam kupować sobie buty.
może, ale raczej nieprędko
he he ogólnie dzięki Big Grin