Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Frontside
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mialem okazje zobaczyc nowy wzor koszulki Frontside'a i bylbym bardzo wdzieczny, zapewne nie tylko ja, gdyby owa koszulka pojawila sie w asortymencie rms ;]

A tak ona wyglada:
http://www.mystic.com.pl/?mod=products&c...oduct=6934
A nie możesz sobie na mysticu zamówić?
Axel, ty nic nie rozumesz
Axel napisał(a):A nie możesz sobie na mysticu zamówić?

stary przeczytaj co napisalem jeszcze raz i wtedy odpowiedz, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Zakladam ze wiecej osob korzysta z Rockmetalshopu w sprawach zwiazanych z nabywaniem tego typu rzeczy niz z jakiegos malo znaczacego mystica.
to Rockmetalshop jest znaczący?
craig133 napisał(a):
Axel napisał(a):A nie możesz sobie na mysticu zamówić?

stary przeczytaj co napisalem jeszcze raz i wtedy odpowiedz, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Zakladam ze wiecej osob korzysta z Rockmetalshopu w sprawach zwiazanych z nabywaniem tego typu rzeczy niz z jakiegos malo znaczacego mystica.

Stary, chuj mnie to obchodzi ile masz respektu z robieniem zakupów tu czy tam. Rozumiem jeśli coś jest dostępne tylko na ebayu. Wypierdalaj.
Skonczony niedojebie, bo juz normalnie na spokojnie nie da sie napisac...a wiec lapsie czy ja napisalem ze chce ja kupic ? NIE. Dalem tylko przyklad co gdzies jest, a nie ma na rockmetalshop. Wypierdalaj rowniez.

moze inaczej sformuuje swoja prosbe: Milo byloby gdybyscie dodali do asortymentu koszulki Frontside. Wiem, ze swojego czasu byly promujace krazek "zmierzch bogów", dlatego mysle ze chyba mozna rozpatrzyc owa propozycje..pomimo brudnych slow uzytych w tym temacie.
jak sam nie chcesz kupić to po co dupe zawracasz?
Książę napisał(a):Axel, ty nic nie rozumesz
przyznam że ja też nic nie rozumiem