04-24-2009, 07:54 PM
04-24-2009, 07:58 PM
Tak, wlasnie o tym najbardziej skrajnym
04-24-2009, 08:04 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Tak, wlasnie o tym najbardziej skrajnym
Czy ty kurwa nie rozumiesz że tym stwierdzeniem obrażasz prawdziwy aryjski kvlt Sławi? Ssij czarnuchowi i wypierdalaj stąd!!! KILL!!!
04-24-2009, 08:38 PM
wzmianki o czarnych kutasach w duzej czesci twoich postow maja podloze psychologiczne? chcialbys nam o tym opowiedziec?
04-24-2009, 09:11 PM
Te kurwy co nie kupują płyty - won z tematu
albo zapierdol będzie przy najblizszej okazji, jak ostatnio w sobote.
kontakt:
only.spiritual.demise@gmail.com
ilość ograniczona!
kontakt:
ilość ograniczona!
Removed2
04-24-2009, 09:15 PM
Przesłuchałem próbki. Można to skomentować tylko tak: Zajebiste! Najlepszy kawałek IMO Dusk of Faith. Gitarki podkręcają na maksa i ogólnie srogi rozpierdol. Płyte na pewno kupuje 

04-24-2009, 10:18 PM
Cytat:wzmianki o czarnych kutasach w duzej czesci twoich postow maja podloze psychologiczne?
Podkreślam jedynie w mocniejszy sposób swoje argumenty.
KelThuz napisał(a):Cytat:kontakt:
ilość ograniczona!
Mistrzu, jeżeli tylko chcesz mogę zamieścić na stronie jakąś reklamę nowej płyty.
04-24-2009, 11:06 PM
KelThuz napisał(a):Te kurwy co nie kupują płyty - won z tematu
![[Obrazek: da6c585bdada06e4med.jpg]](http://images39.fotosik.pl/107/da6c585bdada06e4med.jpg)
dobromirsite napisał(a):lenin139 napisał(a):wzmianki o czarnych kutasach w duzej czesci twoich postow maja podloze psychologiczne?Podkreślam jedynie w mocniejszy sposób swoje argumenty.
raczej ukazujesz fantazje erotyczne nabyte przez ciebie we wczesnej fazie analnej
dobromirsite napisał(a):Mistrzu, jeżeli tylko chcesz mogę zamieścić na stronie jakąś reklamę nowej płyty.
co zaproponowalbys gdyby mistrza zaswedzialo lewe jadro?
natomiast muzyka o dziwo calkiem porzadna, podejrzewam ze to pozytywny skutek ograniczenia wizjonerskich zapedow keltuza. nastepnemu zespolowi radze trzymac go w klatce, a z lancucha spuszczac tylko podczas koncertow oraz nagrywania nowego materialu, nie pozwolic pierdolic glupot o lewakach/katolach/armenoidach/wspak-kulturowcach/wrogach slawii - i bedzie jeszcze lepiej!
*ach, i trzymac jak najdalej od mikrofonu
Removed2
04-25-2009, 08:00 AM
A ja myślę, że jesteś tak zacietrzewiony w stosunku do KelThuza, że nie jesteś nawet w stanie swierdzić, że odwalił zajebistą robotę i należy mu się tron w Kielcach 

04-25-2009, 09:36 AM
KelThuz napisał(a):Te kurwy co nie kupują płyty - won z tematuTa, a komu wpierdoliles cwaniaku? Czy moze jak zwykle zasloniles sie kolegami?
kontakt:
ilość ograniczona!
04-25-2009, 12:01 PM
nie bo on uważa że jak zagra koncert to to jest ten wpierdol chyba
04-25-2009, 03:44 PM
lenin139 napisał(a):raczej ukazujesz fantazje erotyczne nabyte przez ciebie we wczesnej fazie analnej
Znowu się pomyliłeś, zresztą jak zawsze. KILL!
Cytat:co zaproponowalbys gdyby mistrza zaswedzialo lewe jadro?
Chuj cię to obchodzi kretynie!...O przepraszam pomyliłem się. Ty przecież jesteś niedorozwinięty! GIŃ socjaldewiancie! (Zapiszę to oczywiście na KILL LIST)
04-26-2009, 11:49 AM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ta, a komu wpierdoliles cwaniaku? Czy moze jak zwykle zasloniles sie kolegami?
trzeba bylo przyjechac i zobaczyc.
masz okazje 16 maja, premiera plyty.
to po pierwsze
a po drugie, gówniarski pedrylu, takich jak ty się wytyka palcami i napierdala z liścia.
04-26-2009, 02:08 PM
KelThuz napisał(a):napierdala z liścia.trochę damski styl
04-26-2009, 02:57 PM
Cytat:a po drugie, gówniarski pedrylu, takich jak ty się wytyka palcami i napierdala z liścia.
Brawo mistrzu! Cudowny pokaz twej nadludzkiej elokwencji. Slava!