Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: EPICA!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Niestety, w żadnym polskim sklepie internetowym nie można kupić koszulki, bluzy czy nawet naszywki Epiki. Zakup ze strony zespołu nie wchodzi w grę, gdyż koszta wyniosą fortunę Sad Zwracam się z prośbą o sprowadzenie jakiejkolwiek koszulki. Wiem że to nie zależy od sklepu, ale od dostawców, mimo to warto sie upomnieć. Tongue Jeżeli ma ktoś adres innego sklepu w którym ten towar jest dostępny, bardzo proszę o podanie. Smile Jednak myślę, że przeszukałem już gdzie sie da...
Dołączam się do prośbySmile)
Ja również.

Szczególnie przed listopadowym koncertem wzrósłby poziom sprzedaży, a takie chyba jest założenie RMS'u. Poza tym w Polsce naprawdę BARDZO trudno dostać cokolwiek ich, a to jeszcze bardziej zwiększyłoby wasze zyski i prestiż. No i ostatecznie także przyczynilibyście się do zwiększenia popularności Epici w Polsce, czyli znormalizowalibyście społeczeństwo.
O cholera jakie wywody Rolleyes
Nie lepiej kupić w sklepiku przed/po koncercie? Czy ten zespół jest tak chujowy, że nie posiada?
Komercha go jeszcze nie pożarła.
to po chuj chcesz im w tym pomoc?
bo pewnie sam by chętnie coś chapnął
Cassiel napisał(a):Komercha go jeszcze nie pożarła.

a komercja w muzyce nie zaczyna się gdy ktoś Cię ogranicza, ustala jak masz grać i dla kogo młotku?
komercha to bardzo szerokie pojęcie Big Grin
Cytat:komercha to bardzo szerokie pojęcie
nie, pomyliłeś słowa. Zamiast "komercha" chciałeś napisać "dupa mojej dziewczyny"
Książę to ty masz dziewczyne?
co ty, jestem sfrustrowanym seksualnie neurotykiem
no, już myślałem.
to spierdalaj
a nie, bo ty.
Stron: 1 2