Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: sklep nie działa kur...delikatnie mówiąc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

Anonymous

czy ktos k moglby cos z tym łaskawie zrobic? przeciez to paranoja!

Anonymous

proponuje kupić nowe kompy Big Grin
DeMoN.|. napisał(a):proponuje kupić nowe kompy Big Grin

Jak to dobrze, że zawsze można liczyć na dobrą radę... Confusedhock:

Anonymous

to był żart Smile
Dobrze, że mi powiedziałeś, bo w życiu bym się nie domyśliła Tongue

Anonymous

NO KURWA PRZECIEZ TO CHUJA DO GLOWY MOZNA DOSTAC

Anonymous

Po pro Arrow stu jest zajebiscie mi tez nie dziala, nawet sie nie mozna zarejerstrowac a mam taka cholerna chetke na te glany a tu psinco.. niech maja straca 300 zloty

Anonymous

Toffik napisał(a):Po pro Arrow stu jest zajebiscie mi tez nie dziala, nawet sie nie mozna zarejerstrowac a mam taka cholerna chetke na te glany a tu psinco.. niech maja straca 300 zloty
szukaj gdzie indziej...
łaaa...
mi też niezawsze działa.
a to pech;]

ps. może tak bez wieszania?Tongue
Surprised To znak od Boga, że nie dane wam jest dokonać zakupu.
tak własnie jest , strona sie chyba zespuła Sad :!: naprawcie to ktoś wreszcie! a jak nikt nic nie zrobi to tylko na tym straci bo wiele osób chce coś kupic i im sie tak dzieje np. ja chciałem kupić za ok. 200 zł i chyba nie kupie bo nie ma jak Mad Mad !!
co do cholery jest z tymi pieprzonymi blokowaniami niektorych tematow na forum ???!!!! Mad nieraz chce sobie napisac a tu c..j delikatnie mowiac... napiszcie mi o co chodzi
jedrzej napisał(a):sklep nie działa
linki stale przerzucaja na strone główną.
nie jest to tylko moja uwaga.
próbowalem z kilku komputerów sie dostać> ciagle to samo.
w takiej sytuacji wszelkie pzreglądanie produktów jest niemozliwe, ze nie wspomne juz o zakupie czegokolwiek
powiesić webmastera<lol>

nigdy mi sie cos takiego nie zdazylo.... Tongue
CZY PROBLEM ZE STRONA GŁÓWNA NADAL WYSTĘPUJE???? PISAĆ MI TU SZYBKO BO WCZORAJ ZMIENILISMY KILKA RZECZY I NIEKTÓRZY Z UŻYTKOWNIKÓW WRESZCIE MOGĄ ROBIĆ ZAKUPY 8) 8) 8)
U mnie podziałało wyłączenie serwera proxy w ustawieniach połączenia (najczęściej można do tego dojść w ten sposób: narzędzia->opcje->połączenia; ew.->ustawienia LAN) Angry

Aha - żeby ustawienia zadziałały, należy uruchomić ponownie przeglądarkę ;]
Eksperyment powiódł się na IE oraz Firefoxie pod winXP
Stron: 1 2 3