Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Uwaga Uwaga wiadomość ściśle tajna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
A nie możecie raz dla odmiany nad morze przyjechać ? wiecie jak sie na Gdyńskiej plaży fajnie pije Big Grin i jakaś odmiana od tego Śląska Big Grin
Laughing Laughing
A co do zlotu, jak na wiosnę to może przyjadę.
oni wolą śląskie widoki i powietrze
I słusznie bo na Śląsku są fajne widoki i fajne powietrze.
W Trójmieście lepsze widoki i powietrze

Axel napisał(a):A nie możecie raz dla odmiany nad morze przyjechać ? wiecie jak sie na Gdyńskiej plaży fajnie pije Big Grin i jakaś odmiana od tego Śląska Big Grin
Laughing Laughing
A co do zlotu, jak na wiosnę to może przyjadę.

Ja mogę przyjechać, nawet niedaleko mam. Na chlanie na gdyńskiej plaży w kółeczku zawsze Big Grin
Ale bliżej wiosny żeby można sie tak trve opłukać w Bałtyku Big Grin
ustawiajcie się ustawiajcie, a ja i tak WIEM że najbliższe najliczniejsze spotkanie odbędzie się 8mego marca w barze "Diana" w Katowicach Angry
Stocznia gdyńska chyba wiecie najfajniejsza jest na świecie...
^ anie gdańską pablo :*
Apteka jest z Gdyni, Adaś.
Nie wiem o co ci chodzi ale się zgadzam ; ]
Cytat:ustawiajcie się ustawiajcie, a ja i tak WIEM że najbliższe najliczniejsze spotkanie odbędzie się 8mego marca w barze "Diana" w Katowicach

haha. niezniszczalna Diana, mekka alkoholikow i zwyrodnialcow z ekstra schodami do kibelka. swoja droga, nawet nie wiem czy pojade na MM, jak na razie nic mnie nie przekonuje. Mam nadzieje, ze sie to zmieni.
przecież nie trzeba iść na metalmanie, mozna iść do Diany tak czy siak Big Grin
Gdzie ta diana jest?
Balzac i Sobota :> Gdańsk jest z dupy po za starym miastem. Only Gdynia Big Grin
Axel napisał(a):Gdańsk jest z dupy po za starym miastem.
Ano. Jak wracałem kiedyś z Żaka z koncertu to taksówkarz bał się ze mną jechać na Olszynkę, a jak już dojechał, to stwierdził, że tam wszystko jest niemalże identyczne.
A Żak? Hmm, trochę z dupy, bo na sale koncertową nie wpuszczają z fajką i browarem.
Gdyni nie znam. Sopot jest ładny, ale pewnie bym się wkurwiał gdybym woził się tam samochodem - ponoć dużo jednokierunkowych. To chyba taki Ciechocinek, ale na większą skalę i raczej odmłodzony.
Stron: 1 2 3 4