Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Poszukiwanie sklepu.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mój problem przedstawia sie nastepujaco:
Mam sobie zamiar kupic glany. Jak wiadomo jest to nie byle jaki wydatek, wiec zalezy mi by byly wygodne itp. I stad wynika moje pytanie. Czy RockMetalShop ma gdzies jakis sklep normalny? Tzn niewirtualny Smile A jesli nie to moze mi ktos poradzic jakis dobry sklep z glanami na terenie Warszawy? Big Grin Question
Z gory dziekuje i przepraszam jezeli wybralam dla tego tematu zly 'dzial' Smile
Dziewczyna w glanach... fuuuuuj Crying or Very Sad
Zła_dziewczynka napisał(a):[bla_bla_bla]

ni ma

Headless cadaver napisał(a):Dziewczyna w glanach... fuuuuuj Crying or Very Sad

fakt. lepsza w japąkach? Laughing

już wole glany
Nie ma "analogowej" wersji RMS-u Smile
Zła_dziewczynka napisał(a):A jesli nie to moze mi ktos poradzic jakis dobry sklep z glanami na terenie Warszawy?

jedz pod pałac
jak to kurwa nie ma jak jest... W Skierniewicach jest głowna siedziba, wiec jak masz ochote i pieniądze to pakuj dupsko w autobus i jazda - daleko nie masz :>
sie tak nie burz Kamil
Dzieki za odpowiedz Smile Jeszcze jedno pytanko... Wg. Was dziewczyny nie powinny nosic glanow? (Wszystko jedno co opowiecie ja i tak je kupie Big Grin Ale jestem ciekawa...)
był juz temat czemu dziewczyny nie powinny nosic glanow
Jebać glany po całej linii. Rozumiem ewentualnie jak ktoś łazi po lasach czy do pracy mu się przydają ,ale łazic w nich na codzień -> N I E T !!!
yees my master...
jankier napisał(a):fakt. lepsza w japąkach? Laughing

już wole glany

bleee

co ci sie nie podoba w dziewczynie w japakach?

Cytat:Dzieki za odpowiedz Smile Jeszcze jedno pytanko... Wg. Was dziewczyny nie powinny nosic glanow? (Wszystko jedno co opowiecie ja i tak je kupie Very Happy Ale jestem ciekawa...)

jednoznacznie i zdecydowanie NIE

i nie ma tlumaczen ze na zime to dobre buty dla dziewczyny, jest w chuj roznych modeli kozakow i wysokich butow, w ktorych dziewczyna moze wygladac seksownie i kobieco, a nie w glanach jak babochlop
ja nie miałem nigdy glanów i ciekawy jestem jak sie w nich biega
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):co ci sie nie podoba w dziewczynie w japakach?
ciężko powiedzieć. chyba to samo co tobie w dziewczynie w glanach.

raf667 napisał(a):ciekawy jestem jak sie w nich biega
jeśli nie ma się najmniejszych luzów, to spoko. ale więcej niż kilometra nie dasz rady
raf667 napisał(a):ja nie miałem nigdy glanów i ciekawy jestem jak sie w nich biega
Lepiej niż w butach na koturnie i o wiele lepiej niż w szpilkach.
Stron: 1 2