Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pancerze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
nie wiem czy wiecie, ale kciukowe pancerze też istnieją Laughing
The Stig napisał(a):nie wiem czy wiecie, ale kciukowe pancerze też istnieją Laughing

Pokaż ; d

Wiem, że mamy dwa kciuki (chyba, że chcemy być jak elo pr0 Stalker i jesteśmy mutantami ), ale ktoś tam wyżej chciał zakupić sobie jednego na członka Rolleyes
The Stig napisał(a):nie wiem czy wiecie, ale kciukowe pancerze też istnieją Laughing

INFUCKINGCREDIBLE

[Obrazek: shocked.jpg]

A członkowe ?
a pancerz na język byłby dopiero tru
Axel napisał(a):

A członkowe ?

spytaj twojej starej
The Stig napisał(a):
Axel napisał(a):

A członkowe ?

spytaj twojej starej

Spytalem sie twojej, powiedziała, że chuj z tym, wraca do lepienia pierożków
Kiespki tekst.
Aexchujcośtam powinienes otrzymywac ostrzeżenia wprost proporcjonalnie do liczby dni na forum.
The Stig napisał(a):Aexchujcośtam powinienes otrzymywac ostrzeżenia wprost proporcjonalnie do liczby dni na forum.

Oh NoEs !!!~~

Mister Pałko (Mister Stick) chuj cie w oczy kole, bo mi zazdroscisz, ze jestem zajebisty
korwa, ten typ daje radę, dobry jest
Aexalven napisał(a):
The Stig napisał(a):Aexchujcośtam powinienes otrzymywac ostrzeżenia wprost proporcjonalnie do liczby dni na forum.

Oh NoEs !!!~~

Mister Pałko (Mister Stick) chuj cie w oczy kole, bo mi zazdroscisz, ze jestem zajebisty

żal mi cie boś pierdolnięty jak dzwon.
Ding Dong, Alleluja!
Książę napisał(a):korwa, ten typ daje radę, dobry jest

no tak poziom stiga troche, powinni sie napierdalac
Crying or Very Sad
Stron: 1 2 3 4