08-31-2004, 06:22 PM
09-03-2004, 09:20 PM
A zna ktoś klasykę Petera Jacksona? Zanim to się dorwał do LOTR.
Chodzi mi o filmy "Bad Taste" i "Brain Dead". Cóż, założeniem był horror ale wyszło coś w rodzaju czarnego humoru. Kto widział te filmy wie o co mi chodzi.
Nigdy, przenigdy się tak nie uchachałam jak przy tych horrorach...
"-Twoja matka zjadła mojego psa!
- Nie całego!"
Chodzi mi o filmy "Bad Taste" i "Brain Dead". Cóż, założeniem był horror ale wyszło coś w rodzaju czarnego humoru. Kto widział te filmy wie o co mi chodzi.
Nigdy, przenigdy się tak nie uchachałam jak przy tych horrorach...
"-Twoja matka zjadła mojego psa!
- Nie całego!"
09-04-2004, 08:07 AM
braindead jest genialny ten film juz mozna zaliczyc do gatunku gore flaki everywhere
mi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy 
mi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy 
09-06-2004, 12:54 PM
Windir napisał(a):braindead jest genialny ten film juz mozna zaliczyc do gatunku gore flaki everywheremi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy
Ooo tak, scena z kosiarką była kapitalna 8)
09-07-2004, 03:24 PM
Blair Witch Project
Japoński Ring
Martwica Mózgu (horror? ;p)
Cradle of Fear (horror?
)
Dom 1000 zwłok
Laboratorium Diabła
Ichi the Killer (w sumie nie horror, ale film wymiata)
Japoński Ring
Martwica Mózgu (horror? ;p)
Cradle of Fear (horror?
)Dom 1000 zwłok
Laboratorium Diabła
Ichi the Killer (w sumie nie horror, ale film wymiata)
09-08-2004, 09:08 PM
"Ringu 1 i 2" (pozostalych czesci jeszcze nie widzialam);
"Darkness Falls" (Wrozka- zebuszka rulez
)
Ale najbardziej przerazajacy byl dla mnie horror "Mgla", lecial wiele lat temu w telewizji. Do tej pory,kiedy za oknem jest mgla, chowam sie pod koldre!
"Darkness Falls" (Wrozka- zebuszka rulez
)Ale najbardziej przerazajacy byl dla mnie horror "Mgla", lecial wiele lat temu w telewizji. Do tej pory,kiedy za oknem jest mgla, chowam sie pod koldre!

07-31-2005, 11:13 AM
Smetarz dla zwierzakow
dla mnie nie ma lepszego horroru, a terazniejsze w ogole nie umywaja sie.
dla mnie nie ma lepszego horroru, a terazniejsze w ogole nie umywaja sie.07-31-2005, 10:14 PM
Blair Witch Project wymiata.
07-31-2005, 10:15 PM
Ulryk napisał(a):Blair Witch Project wymiata.
Nie inaczej!
07-31-2005, 10:35 PM
Piatek trzynastego, tak, wszystkie czesci, tak, co z tego ze kazda jest wlasciwie taka sama.
Koszmar z ulicy wiazow.
Stara dobra masakra pila mechaniczna.
Koszmar z ulicy wiazow.
Stara dobra masakra pila mechaniczna.
07-31-2005, 10:44 PM
Omen
08-02-2005, 11:33 AM
Omen,bez 2 zdań
08-06-2005, 07:14 PM
Najlepszy byl Blair Witch Project, Klatwa, Ciemnosc i Hide and Seek 

08-06-2005, 08:20 PM
"Ciemność"? Mówimy o tym samym filmie z Anną Paquin w roli głównej? Jeśli tak - jeden z najgorszych filmów jakie widziałam. Nielogiczny, fabułą także nie powala, no i ten tekst "ciemność lubi zielone kredki"... Wydawało mi się, że horrory mają straszyć, a nie wywoływać ataki konwulsyjnego śmiechu. To samo mogę powiedziec o "Koszmarze z Ulicy Wiązów" - popłakałam się ze śmiechu na tym filmie. No cóż... I tak pewnie się nie znam ;P
08-06-2005, 09:10 PM
nie nie o tym filmie mowie