Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NASZYWKI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Proszę o naszywki następujących zespołów:
Dezerter, Kult, Kazik, Kazik Na Żywo
Myślę, że to wstyd żeby nie było naszywek zespołu takiego jak Kult w tak dużym sklepie jak Wasz Wink
PS: Było by szałowo gdyby były też koszulki/bluzy Kultu albo Kazika Na Żywo :]
Rozumiem,że kostkę już masz? Wink
no nie ma innej opcji ;]
a anarchię, pacyfkę i pentagram?
i jeszcze "grunt to bunt"
i jeszcze trawę
bez szaleństwa
ewentualnie muzyka przeciwko rasizmowi.
a nie platfusowi?
tak jakby ironia tam.
"zamiast ćpać wcinaj nać"
motyw z okładki albumu A7X "Waking the Fallen" Smile No i HURT!!!!!!!!!!! Dlaczego NICZEGO nie ma z tym genialnym zespołem?????? Mam na myśli Hurt zagraniczny, nie polski, rzecz jasna Wink Już 25.09.07. będzie premiera ich drugiej płyty Smile Ależ się cieszę ... Smile
motyw z okładki albumu A7X "Waking the Fallen" Smile No i HURT!!!!!!!!!!! Dlaczego NICZEGO nie ma z tym genialnym zespołem?????? Mam na myśli Hurt zagraniczny, nie polski, rzecz jasna Wink Już 25.09.07. będzie premiera ich drugiej płyty Smile Ależ się cieszę ... Smile
Hat-trick ?
Stron: 1 2