Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nowy look Rockmetalshopa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Piekielny, jak kiedysto było chyba czarne z takim prostym logiem to wyglądąlo najlepiej, bo normalnie. Teraz to już jebie po oczach jak psu jajca .
Nie no, cholera. Od pierwszego dnia na stronie głównej sklepu, jak byk jest napisane, że:
Cytat:Hasła do konta w rockmetalshop.pl + rabaty + punkty
Niestety nie udało się przenieść starych haseł zarejestrowanych użytkowników do nowego sklepu. W celu otrzymania tymczasowego hasła proszę użyć narzędzia do przypominania haseł (sekcja zaloguj się) . Na e-mail zostanie przysłane nowe tymczasowe hasło, które będzie można zmienić. Wszystkie rabaty oraz punkty jakie posiadaliście w starym sklepie zostały oczywiście przeniesione i nadal obowiązują. Rabat zostaje odliczony w końcowym etapie skladania zamówienia (ceny w sklepie wyświetlają się bez rabatu). Punkty sa dodawane do konta i zasady wykorzystywania ich są identyczne jak w starym sklepie:)
Więc nie wiem po co to całe pyskowanie o utracie punktów + loginów + rabatów :?

A nowy lay też mi się osobiście za szczególnie nie podoba.
są jakieś możliwości zmiany/modyfikacji nowej szaty ?
Danzig napisał(a):Jaki klimat ?
taki ze sie chcialo robic tam zakupy, bo skupialo sie uwage na produktach.a teraz rozprasza mnie ta cholerna grafika i jasne kolory
Nosferatu napisał(a):Więc nie wiem po co to całe pyskowanie o utracie punktów + loginów + rabatów :?

stigi sieje panikę. warna mu Angry
Cytat:Niestety nie udało się przenieść starych haseł zarejestrowanych użytkowników do nowego sklepu. W celu otrzymania tymczasowego hasła proszę użyć narzędzia do przypominania haseł (sekcja zaloguj się) . Na e-mail zostanie przysłane nowe tymczasowe hasło, które będzie można zmienić

Ja sie jakoś nie moge zalogować

Cytat:Nie ma konta o podanym loginie.
jankier napisał(a):
Nosferatu napisał(a):Więc nie wiem po co to całe pyskowanie o utracie punktów + loginów + rabatów :?

stigi sieje panikę. warna mu Angry

czepiasz sie jak kurwa psiego ogona.
Zero klimatu. Chodzi chyba troszke szybciej, ale jak dla mnie bez rewelacji. Najgorsze jest to, że rabaty sie zjebały... I nikt nie chce nawet na maila odpisać w tej sprawie. Mad
raunen napisał(a):Najgorsze jest to, że rabaty sie zjebały

Wszystkie rabaty oraz punkty jakie posiadaliście w starym sklepie zostały oczywiście przeniesione i nadal obowiązują. Rabat zostaje odliczony w końcowym etapie skladania zamówienia (ceny w sklepie wyświetlają się bez rabatu). Punkty sa dodawane do konta i zasady wykorzystywania ich są identyczne jak w starym sklepieSmile
The Stig napisał(a):czepiasz sie jak kurwa psiego ogona.
to był taki mały żart skórzany kanonierze. (suchy tekst, ale chuj z tym)

^jak dla mnie to sprawa rabatów wyjaśni się po pierwszych zakupach w "nowym" sklepie
jankier napisał(a):
The Stig napisał(a):czepiasz sie jak kurwa psiego ogona.
to był taki mały żart skórzany kanonierze. (suchy tekst, ale chuj z tym)

to było pierdolone modne czepialstwo sie Stiga, więc nie pierdol żeś święty. A takie żarty to możesz serwować starej, może ona sie z nich pośmnieje.
czepialstwo sie stiga już jakiś czas temu wyszło z mody... żart miał być chujowy w zamierzeniu.
ale nerwusek z Ciebie ostatnio Surprised
Cytat:są jakieś możliwości zmiany/modyfikacji nowej szaty ?
Znaczy się - wyboru przez danego usera innego szablonu..? No nie ma, nowy sklep nie obsługuje tej funkcji.

A wygląd stronki będzie zmieniony może..niedługo...kiedyś

raunen napisał(a):I nikt nie chce nawet na maila odpisać w tej sprawie
Musisz być cierpliwy - teraz jest cholernie dużo emaili w sprawie obsługi nowego sklepu.
Miałem na myśli Szanownego Administratora, żeby coś z tym layout'em zrobił :>
Acrid napisał(a):
raunen napisał(a):Najgorsze jest to, że rabaty sie zjebały

Wszystkie rabaty oraz punkty jakie posiadaliście w starym sklepie zostały oczywiście przeniesione i nadal obowiązują. Rabat zostaje odliczony w końcowym etapie skladania zamówienia (ceny w sklepie wyświetlają się bez rabatu). Punkty sa dodawane do konta i zasady wykorzystywania ich są identyczne jak w starym sklepieSmile

Moja wypowiedź na ten temat jest już w innym wątku. Może i na stronie głównej pisze, że wszystkie rabaty przeszły, ale mija się to z prawdą. Skoro nagle przy zmianie stronki z 4% robi mi się 1% rabatu...
Stron: 1 2 3 4