11-13-2006, 08:29 PM
11-13-2006, 10:42 PM
Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!
To swoja droga. Cały czas sie zastanawiam co za cioty daja "-" Angel Of Death Slayera :?
11-13-2006, 10:42 PM
Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!
ciężko stwierdzić co jest lepsze, bo to dwa inne piękne światy aczkolwiek, mnie osobiscie cieszą te dwie wysokie pozycje :>
11-13-2006, 10:45 PM
e tam, mnie sie dorosle dzieci jakos niezbyt podobaja.
11-13-2006, 10:47 PM
Valhalla napisał(a):e tam, mnie sie dorosle dzieci jakos niezbyt podobaja.
mnie urzekają słowa :>
11-13-2006, 10:50 PM
dla mnie tekst to lezy.
jakis taki prosto-kiczowaty, no sorry, szczera po prostu jestem

11-13-2006, 10:51 PM
Ambivalent napisał(a):Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!
To swoja droga. Cały czas sie zastanawiam co za cioty daja "-" Angel Of Death Slayera :?
11-13-2006, 10:51 PM
Valhalla napisał(a):dla mnie tekst to lezy.
kiczowaty może być długopis
fakt jest prosty, ale ma w sobie to coś :>11-13-2006, 10:53 PM
^
nie bede polemizowac, kwestia gustu.
11-13-2006, 10:53 PM
R_amze_S napisał(a):Ambivalent napisał(a):Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!
gdzie
34 cioty są za AoD, gdzie 19-tu tru obywateli przeciw

Valhalla napisał(a):^
I to jest piękne 8)
11-14-2006, 06:41 AM
The Stig napisał(a):Zawrzyj gębe Ty w rzyć chędożony psisynu,żydowski kmiotku.R_amze_S napisał(a):Ambivalent napisał(a):Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.Necro Desecrator napisał(a):Kings of Metal za Dorosłymi Dziecmi??? :? Za to sie powinno zamknąć forum!
gdzie
34 cioty są za AoD, gdzie 19-tu tru obywateli przeciw
Ghost_82 napisał(a):Kurwa co się stało z tą listą. Kto tyle minusów jebnął moim utworomTyle sie trzymały w czołówce, a tu chuj strzelił wszystko w ciągu jednego dnia. Podejrzane to coś jest :?
Ghost_82 napisał(a):Ludzie wiedzą co najlepsze więc na to głosują. W końcu nic z niczego się nie bierze.Patrz,sam sobie odpowiedziałeś

Aha i Debiut We Are (The Roadcrew)(sorki za literówkew playliście
)na 93 i powrót na liste Megadethowego Mechanix na 9911-14-2006, 08:11 AM
Wszystko ok, tylko chodzi mi o to, jakim cudem tak nagle tyle mnusów sie zrobiło
hock: Chyba wszyscy się tak nagle nie rzucili przeciwko Metallicy i AC/DC, albo mnie 
hock: Chyba wszyscy się tak nagle nie rzucili przeciwko Metallicy i AC/DC, albo mnie 
11-14-2006, 09:53 AM
R_amze_S napisał(a):Znacznie więcej ciot dało minusy np.na"Raining Blood" więc nie w tym problem,a w tym ze jakoś dziwnie malo osób dalo "+" na AoD.
Ja w ogole nie rozumiem jak mozna dac minusa Slayerowi (a juz w szczegolnosci takim utworom) ale nie danie plusa tez kwalifikuje sie na ROTFL. Od razu bym bana sadzil za cos takiego.
11-14-2006, 03:06 PM
Ambivalent napisał(a):Ja w ogole nie rozumiem jak mozna dac minusa SlayerowiJa też.Mozna miec zryty gust,ale żeby aż tak...
11-14-2006, 05:57 PM
no i nie ma clandestino
widze ze jacys idioci wola klimat szkoly, skoro dali minusy takiemu wakacyjnemu kawalkowi
widze ze jacys idioci wola klimat szkoly, skoro dali minusy takiemu wakacyjnemu kawalkowi
Tyle sie trzymały w czołówce, a tu chuj strzelił wszystko w ciągu jednego dnia. Podejrzane to coś jest :?