Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: O CO chodzi z tymi rabatami !?!?!?!?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie w zwiazku z moimi punktami i rabatem. Liczba moich punktow do wykorzystania jest wlasciwa lecz cos mi sie nie zgadza z wysokoscia rabatu. Jest Wyraznie napisane "VIP - łączna wartość zamówień min. 1500zł przysługujący rabat 7%" a mam nadal rabat 4%. Liczac po punktach kwote wydana na produkty u was wyszloby 1672zl (raz dostalem koszulke za pkt a w tej chwili posiadam 872 pkt).
I najlepsze jest to ze wyslalem dwa e-maile na dwa rozne adresy i nikt nawet nie kiwnal palcem zeby mi odpisac......
moze ktos z RMS zobaczy ten post
Może byś zadzwonił?
I generalnie jesli wydałeś kase przed osiagnieciem 1500 bo teraz masz kilkaset to musisz zbierać od nowa raczej Wink
Bylo napisane ze pkt moga sie zerowac a rabaty sa na stale. I ze rabat VIP jest od 1500 ŁĄCZNEJ KWOTY ZAMOWIEN. Juz wtdalem ponad 1600.....
Przy zmianie strony jest ten sam problem. moje 800 pkt poszlo na gratisową koszulke, teraz mam jakies 400 pkt - byl rabat 4%, po zmianie strony zostal chyba naliczony od punktow ktore mam a nie od wszystkich zamowien i mam tylko 1%.
Na maile tez nikt nie odpisuje... zero wyjaśnien
Ja mam podobnie, ale tak juz chyba było na starym sklepie.
Tyle kurwa kasy wydawać, na kostiumy.
Cytat:Musisz być cierpliwy - teraz jest cholernie dużo emaili w sprawie obsługi nowego sklepu.
No tak, tyle co powyżej. Nic więcej na razie w tej sprawie nie napiszę, bo sam nie wiem, jak to będzie rozwiązane.