Hallvard napisał(a):Pentagram rzadzi !!! Ostatnio obczailem kapele , ktora dziala w podobnych klimatach Asteroid ze Szwecji, polecam.
o trzeba oczaić

Szkoda że ta muzyka jest "dostępna inaczej", już nawet nie mówie o kupowaniu, ale nawet nie bardzo jest skąd to ściągać
No dokladnie ciezko:/.....w sumie tylko pare kawalkow na ich stronie jest, ale zawsze cos..
Tomash napisał(a):Szkoda że ta muzyka jest "dostępna inaczej", już nawet nie mówie o kupowaniu, ale nawet nie bardzo jest skąd to ściągać
A emule-m?
Racja! Muszę to dziadostwo usunąć bo się do niczego nie nadaje.
Brak wam cierpliwośći

Ej wlasnie, a co sadzicie o pomysle polaczenia doom metalu z blackiem...oczywiscie od razu odpada old schoolowy black,ale jakies ciekawe i szybkie riffy polaczone ze zwolnieniami i ciezkimi przygnebiajacymi motywami?
Hmm..black/doom? Moze Deinonychus,wolny masywny,z opętańczym skrzeczącym wokalem...trafia sie tez blackowe przyspieszenie tu i ówdzie

..no i troche kojarzy mi sie tez Katatonia z debiutu,ale to tylko przez wokale
z death/doom, polecam Thergothon
A słyszeliście może o Hyponic? Nie jestem osłuchany zabardzo w temacie Doom/Death ale to od niech zaczeła się moja przygoda z tego typu muzyką. Wczesny Cathedral mi się bardzo podoba też. Muzyka bardzo głęboka a swoim ciemnym ciężarem przytłaczająca.
Katatonia ,MDB... czasem Novembers Doom