Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Last.fm / RateYourMusic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
nie, też słucham empeczy, tyle że nie używam do tego pedalskich winampów i innych foobarów Laughing poza tym większość empeczy mam niepodpisanych, więc po prostu wychodzi ze mnie zazdrość, a w dodatku jestem pozerskim lewackim ścierwem. Nie inaczej Laughing
Jest nas troje. Tyle ze ja empeczy mam może 50 wszystkiego. (z czymże niekoniecznie)
DOłączyłam, po avatarku mnie można poznać. Ale statystyki nie mam, bo last.fm się nie da nałożyć na Creative PlayCenter, a do używania winampa czy innego foobara się nie przekonam.

Arion

u mnie statystyki stoja z powodow ogolnie wiadomych, alem sie tam skryla pod wingsdropper ;)

<znik>
a naprawdę nikt nie chciałby, np Acrid, nadawać w Radiu nie na last.fm tylko jak w poście http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=5179 ?;P
Hehe.. niektóre tagi mnie rozpierdzialają, np.

Cytat:not metal

absolute shit alohamora avoid crap jericho justin krachmusik mallcore my metal collection nadir neo metal new metal noise metal numetal

I jak tu się nie zgodzić? Big Grin
Kamael napisał(a):O, jeśli są tu jeszcze jacyś ukrywający się userzy last.fm, to zapraszamy do dołączania ; ).
Mam tylko prośbę żeby osoby nie mające rozpoznawalnych nicków tutaj się ujawniły.

po avatarze można poznać, ale jakby co, to Filczek ^^'
..również się dołączyłem ;]

R1X = Inc0gn1tu$
Krzychun napisał(a):
Yogurt napisał(a):
Tomash napisał(a):last fm i tego typu bajery to
SYF

Surprised

argumenty albo giń! Wink

Tomciowi chodzi o to,ze z mp3 muzy sluchamyWink

Przecież z CD last.fm też zbiera. Mozna zapodawać last.fm i nie miec ani jednej mp3. Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...
buubi napisał(a):
Krzychun napisał(a):
Yogurt napisał(a):
Tomash napisał(a):last fm i tego typu bajery to
SYF

Surprised

argumenty albo giń! Wink

Tomciowi chodzi o to,ze z mp3 muzy sluchamyWink

Przecież z CD last.fm też zbiera. Mozna zapodawać last.fm i nie miec ani jednej mp3. Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...

a poza tym what the problem w tym, że ktoś słucha mp3 na kompie jeśli ma oryginał na półce? Tongue czasami tak lepiej Rolleyes
Jezeli ktos odwiedza Last.Fm, moze zauwazyc pewne zmiany, ktore nastapily. Dodany zostal Taste-o-meter (fajny bajer nawet ;)), oraz strony grup prezentuja sie inaczej.

Korzystacie jeszcze? ;) Ja niestety nie tak jak kiedys, ale statystyki prowadzone sa nadal, zawsze cos ;D
Acrid napisał(a):Jezeli ktos odwiedza Last.Fm, moze zauwazyc pewne zmiany, ktore nastapily. Dodany zostal Taste-o-meter (fajny bajer nawet Wink), oraz strony grup prezentuja sie inaczej.

Korzystacie jeszcze? Wink Ja niestety nie tak jak kiedys, ale statystyki prowadzone sa nadal, zawsze cos ;D
Ja oczywiście korzystam. W sumie nowe bajery są fajne, ale poprzednia forma również mi się podobała, przywiązałem się do niej Surprised
Mnie ciągle to bawi, więc używam, ale na zmiany mówiąc szczerze nawet nie zwróciłem uwagi ;D.
siema
wyslalem zaproszenia do tych z was na ktorych sie natknalem
Cytat:Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...

Totez właśnie ; ]
Stron: 1 2 3 4