nie, też słucham empeczy, tyle że nie używam do tego pedalskich winampów i innych foobarów

poza tym większość empeczy mam niepodpisanych, więc po prostu wychodzi ze mnie zazdrość, a w dodatku jestem pozerskim lewackim ścierwem. Nie inaczej

Jest nas troje. Tyle ze ja empeczy mam może 50 wszystkiego. (z czymże niekoniecznie)
DOłączyłam, po avatarku mnie można poznać. Ale statystyki nie mam, bo last.fm się nie da nałożyć na Creative PlayCenter, a do używania winampa czy innego foobara się nie przekonam.
u mnie statystyki stoja z powodow ogolnie wiadomych, alem sie tam skryla pod wingsdropper ;)
<znik>
Hehe.. niektóre tagi mnie rozpierdzialają, np.
Cytat:not metal
absolute shit alohamora avoid crap jericho justin krachmusik mallcore my metal collection nadir neo metal new metal noise metal numetal
I jak tu się nie zgodzić?

Kamael napisał(a):O, jeśli są tu jeszcze jacyś ukrywający się userzy last.fm, to zapraszamy do dołączania ; ).
Mam tylko prośbę żeby osoby nie mające rozpoznawalnych nicków tutaj się ujawniły.
po avatarze można poznać, ale jakby co, to Filczek ^^'
..również się dołączyłem ;]
R1X = Inc0gn1tu$
Jezeli ktos odwiedza Last.Fm, moze zauwazyc pewne zmiany, ktore nastapily. Dodany zostal Taste-o-meter (fajny bajer nawet ;)), oraz strony grup prezentuja sie inaczej.
Korzystacie jeszcze? ;) Ja niestety nie tak jak kiedys, ale statystyki prowadzone sa nadal, zawsze cos ;D
Mnie ciągle to bawi, więc używam, ale na zmiany mówiąc szczerze nawet nie zwróciłem uwagi ;D.
siema
wyslalem zaproszenia do tych z was na ktorych sie natknalem
Cytat:Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...
Totez właśnie ; ]