Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Więcej gadżetów vampfangs.com !!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Więcej gadżetów takich jak na
www.vampfangs.com
Myślę, że są ciekawe. Tymbardziej kły, których nigdzie nie mogę znaleźć.. I ta biżuteria,
http://www.vampfangs.com/shop/index.php?...337d07166f
Big Grin
Oj dzieci,że Wam na to pieniędzy nie szkoda..
Bez kitu, nigdy nie widzialem czlowieka w wieku ponadgimnazjalnym odzianego w takie popierodlki. Jedyny wyjatkiem jest pewna persona z I LO w Gdansku, ale to przemilczmy.
i tak tego tu nigdy nie bedzie bo co sie szarpac .sam sobie juchy spusc do naszyjnika
Ale serio, biznes musi byc niezły.

Cytat:Bez kitu, nigdy nie widzialem czlowieka w wieku ponadgimnazjalnym odzianego w takie popierodlki. Jedyny wyjatkiem jest pewna persona z I LO w Gdansku, ale to przemilczmy.

Dolicz pewną osobę z IX L.O. w Szczecinie, której dane personalne też lepiej przemilczmy
...
Jedyne zastosowanie tego tutaj widze w larpach w Vampire Laughing Chociaz watpie czy ktos mialby tyle kasy na wyrzucenie w takie błoto.
Córy vampajerów rlz![Obrazek: 25.gif].

[Obrazek: 4.gif]
Wszystkie goth'y po odwiedzeniu tejże strony pójdą oddać własną krew za pieniądze na mhoczny stuff. Crying or Very Sad
KISIEL napisał(a):Wszystkie goth'y po odwiedzeniu tejże strony pójdą oddać własną krew za pieniądze na mhoczny stuff. Crying or Very Sad

za oddanie krwi w nagrode dostaniesz 10 czekolad Laughing
^Raczej 7 Big Grin
Ja dostalem 8 w czerwcu <ok>
A może to było 8 Wink Już nie pamiętam Confusedhock: