Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki sam mam siedem ale ciagle mi malo dlatego chcialbym zeby na stronie znalazly sie rzemyki a szczegulnie czarne
AVEMETAL 8)
Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki sam mam siedem ale ciagle mi malo dlatego chcialbym zeby na stronie znalazly sie rzemyki a szczegulnie czarne
AVEMETAL 8)
Dżizas, czarny rzemyk możesz kupić WSZĘDZIE, niekoniecznie przez internet.. Dolicz jeszcze koszty wysyłki.
wszedzie rzemole kupic mozna.. ja w kraku mieszkam to na rynek sie jedzie i za 50 groszy jeden jest (mam po dziesiec na kazdej rece

)
u mnie sa same bile albo zielone
jak bys sie wyslilil to czarne tez znajdziesz... nawet kiedy na jakis rneczek pojdzies to napewno bedą.. to zalezy od tego gdzie mieszkasz

Zajebisty pomysł: rzemyk 1zł + koszty wysyłki 8,5zł. Zrobiłbyś interes swojego życia.
tak sie nie powinno na to patrzec... bo pamietajce ze wiele rzeczy kupuje sie przy okazji

ja jak robie zakupy to tak ze przesyłka jest za friko ale zakupy <150 zł.
A nie łatwiej po prostu ruszyć dupe? Rzemyki da się kupić wszędzie.
Pandora napisał(a):A nie łatwiej po prostu ruszyć dupe? Rzemyki da się kupić wszędzie.
a to inna sprawa

nie tak znowu wszedzie. mdrzy jestescie bo mieszkacie w dużych miastach.
a co jak ktoś mieszka na takim zadupiu, że sklep jest na drugim końcu 'wsi'?! co dopiero rzemyki! a poza tym, kto by zamawiał sam rzemyk?! jakby mi np. brakowało do 150 zł to bym wzięła pare rzemyków i mam.
przeciez nie jestem glupi zeby kupywac jednego rzemyka w paczce kupil bym przy okazji innych zakupow tak jak kupuje przy okazji naszywki albo cwieki
Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa

hock:
Pearl napisał(a):Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa
hock:
prawda? do tego popatrzmy na nick kolegi i to jak zakonczyl swojego posta
Ave Metal napisał(a):AVEMETAL 8)
Pearl napisał(a):Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa
hock:
A nie kazdy hipis ?
Axel napisał(a):Pearl napisał(a):Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa
hock:
A nie kazdy hipis ?
co nie..?

:?