racja redsy czy jak je tam i inne tego typu to też profanacja
a ja lubie reedsa .. piwo wisniowe i imbirowe ...
zla ze mnie kobieta
Emma napisał(a):a ja lubie reedsa .. piwo wisniowe i imbirowe ...
zla ze mnie kobieta
kobietom wybaczam te "zboczenia"

Emma napisał(a):a ja lubie reedsa .. piwo wisniowe i imbirowe ...
zla ze mnie kobieta
to zła kobieta była....
co kto lubi, czasem i odmiana jest dobra

( chociaz... neee ^^ )
Ostatnio zagustowałem w Okocim Palone (żywym ogniem

), niezłe w smaku i szybko kopie
Cytat:niezłe w smaku i szybko kopie
Ekonomista
Grunt to minimalizacja kosztów

Kiedys piłam Żywca, ale teraz to już nie to co kiedyś.Obecnie piję Żubra i czasami Lecha.Od czasu do czasu piję też Dębowe Mocne.

Ajana napisał(a):Kiedys piłam Żywca, ale teraz to już nie to co kiedyś.Obecnie piję Żubra i czasami Lecha.Od czasu do czasu piję też Dębowe Mocne.

przeszedlem identyczna "droge" piwna

Kalin napisał(a):dość często ostatnio takie cudo, ze względu na dobrą cene/pojemność/moc 
http://img221.echo.cx/img221/2103/zdjcie3mu.jpg
Ale w smaku ... ;/
Moze ja jakis dziwny jestem ale.. Jaki jest sens picia alkoholu jesli nie dla smaku wlasnie?
Dżemik napisał(a):Moze ja jakis dziwny jestem ale.. Jaki jest sens picia alkoholu jesli nie dla smaku wlasnie?
No, niektózy piją tylko po to żeby ich siekło...
Lech: zgadzam się, piwo w palstiku to profanacja, większa nawet od puszek, które moim zdaniem powinny zostac zakazane

Nie inaczej!!!

Dżemik napisał(a):Kalin napisał(a):dość często ostatnio takie cudo, ze względu na dobrą cene/pojemność/moc 
http://img221.echo.cx/img221/2103/zdjcie3mu.jpg
Ale w smaku ... ;/
Moze ja jakis dziwny jestem ale.. Jaki jest sens picia alkoholu jesli nie dla smaku wlasnie?
absolutnie nie jestes pod zadnym wzgledem dziwny- alkohol pije sie dla smaku, tylko ze czasami chce sie "zlapac" tego smaku troche wiecej i konczy sie lekkim zawianiem

ale tak powaznie to ja juz zakonczylem etap kiedy to pilo sie na umor i zygalo gdzie popadnie, teraz jestem juz smakoszem

tylko czasami sie spada "przesmakowac"