Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Brakujący produkt, inny pieszczoch niz zamówiłam.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzis odebrałam paczke, zapłaciłam ale w paczce nei było kolcyzków za które zapłaciłam w ogólnej opłacie. Czyli zapłaciłam poprostu za cos czego nie ma!
Nastepnie sprawdzam reszte paczki:
PRZYSŁALISCIE MI NIE TEGO PIESZCZOCHA O KTÓREGO PROSIŁAM!
I co ja mam teraz zrobic?
Prosze o wysłanie kolczyków, i własciwego pieszczocha, lub o zwrot pieniedzy za kolczyki i pieszczocha. Wysyłałam do was majle (Naszywki też pomyliliscie ale to juz daruje) ale nie odpowiadacie.
Jeśli nie przyslecie brakujacych kolczyków i własciwego pieszczocha to zadam zwrotu wszytkich kosztów( przesyłka takze ) a odesle rzeczy które mi przysłaliscie. Prosze o szybką odpowiedz!
Zamówienie nr
1108332

Zawiodłam sie na was.
kiepska sprawa...

ale czy wy do kurwy nędzy nie wiecie do czego służy telefon i numer telefonu ? no kutwa dzisiaj prawie kazdy ma komóre tylko chyba nie ma ich w mózgu :?

takie sprawy najlepiej załatwia sie rozmową czy to w cztery oczy czy przez słuchawke a nie e-maile czy posty na forum.

albo to jakis spisek antyreklamowy Laughing

poza tym pieszczoch(a,ę) to chyba rodzaj żeński, a nie meśki :>
Mają przeprowadzke wiec jak miałam zadzwonic? Podobno telefon nieczynny. Co do rodzajów zenski meski obojetnie.
mea napisał(a):Co do rodzajów zenski meski obojetnie.
Jak dla kogo.
-Rene- napisał(a):
mea napisał(a):Co do rodzajów zenski meski obojetnie.
Jak dla kogo.

co za różnica u nas się mówi pieszczoszek albo pieszczoszka Tongue jedni mają dziewczynki inni chłopców Tongue i looz
Chodzi o mowę polską,o język którym się posługujemy więc jeśli tobie to obojętne to 'looz' analfabetko wtórna.A tak w ogóle to proponuje żebyś poszła się już zaorać zamiast wypisywać takie pierdy na forum i szukać zaczepki w tak infantylny sposób,dzięcię drogie,ok?
Nie rozumiem. Szukacie zaczepki o byle co, czy chcecie pomóc?
DOBRA, BęDZIE DRUKOWANYMI - POPRZEZ FORUM NIC NIE ZAłATWISZ, NAPISZ MEJLA/ZADZWOń.
mea napisał(a):Nie rozumiem. Szukacie zaczepki o byle co, czy chcecie pomóc?
nie przejmuj sie, olej to totalnie ^^
TOmash napisal ci co zrobic, tutaj na prawde nic nie zalatwisz, ja nawet mowie zebys nie pisala mejla tylko dzwonila od razu.
-Rene- napisał(a):Chodzi o mowę polską,o język którym się posługujemy więc jeśli tobie to obojętne to 'looz' analfabetko wtórna.A tak w ogóle to proponuje żebyś poszła się już zaorać zamiast wypisywać takie pierdy na forum i szukać zaczepki w tak infantylny sposób,dzięcię drogie,ok?

Ja szukam zaczepki?? Wyraziłam tylko swoje zdanie. Już nawet tego nie można robić??
Ale masz rację, jakakolwiek dyskusja z tobą nie prowadzi do niczego.
mea napisał(a):Nie rozumiem. Szukacie zaczepki o byle co, czy chcecie pomóc?

Daj spokoj, tutaj odpowiedzi nie dostaniesz, co najwyzej otrzymasz ja w postaci jakiegos true dowcipu.
ale napsiali ze nie maja teraz telefonu, wiec co mam zrobic? mejle wysłałam.
wygląda na to, że nie pozostaje Ci nic jak czekać aż telefon będzie czynny Neutral