Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: czy te torby sa dla chłopaków czy nie??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
na bank Wink
Jak mnie wkurwiaja te gejki z torebkami na ramieniu.
niedziol napisał(a):ta http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=3340 czy ta http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=14657 Question
jesli jestes gejem to obie :]
u mnie w szkole taki chłopak jedną taką nosi ale raczej nie słynie z tego że jest chłopakiem Big Grin
moja dziewczyna ma podobna... xD to chyba mowi wszystko ;p

apropo toreb.. coz czasem wygodne to to, ale bez przegiecia xD
Balthor napisał(a):moja dziewczyna ma podobna... xD to chyba mowi wszystko ;p

apropo toreb.. coz czasem wygodne to to, ale bez przegiecia xD
Moja była też miała.
No tak bo torby/torebki sa dla kobiet.
co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa
niedziol napisał(a):co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa
skoro tak to jednak jestes gejem
Dzień Sądu nadejdzie! Laughing
jak masz ochote nosic sobie torbe to sobie nos i chvj komukolwiek do tego.

edit:
ja sie posluguje torba od paru lat i nie powiem zeby to bylo jakkolwiek zwiazane z orientacja seksualna czy plcia - sa torby i torebki. te ktore pokazales sa imo kiepskie bo sztruksowe. znajdz sobie lepiej torbe z bardziej wytrzymalego materialu, na ktorej mozna w razie potrzeby usiasc itd...
niedziol napisał(a):co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa

Wlasnie! Idealnie sie w niej nosi szminke, tusz do rzes i lakier do paznokci! Nawet zyletki i plyta Tokio Hotel/HIM/Dashboard Confessional sie miesci!
Szyszak napisał(a):

Wlasnie! Idealnie sie w niej nosi szminke, tusz do rzes i lakier do paznokci! Nawet zyletki i plyta Tokio Hotel/HIM/Dashboard Confessional sie miesci!
boje sie zapytac skad to wiesz.. ^^
Balthor napisał(a):
Szyszak napisał(a):

boje sie zapytac skad to wiesz.. ^^

praktyka (nauka) nie idzie w las Laughing