Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Koszule już są... to pora na spodnie :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Z pewnością spodnie w krate (męski i damskie Smile) krój szwedów albo dzwonów (lata '70) to dosc ciekawy produkt... myśle ze znajdzie sie kilku ochotników (w tym ja Big Grin) na ich zakup Smile

A tak wogóle to najpiekniejsze spodnie to chyba miał/ma Jimmy Page - ahhh te piekne dzwony i te wzory Smile
Mam dzwony ale całe czarne z czerwonymi klinami ale to nie to samo...
Spodnie w kratę ... owszem. Ale na Boga nie dzwony! Takie jak punki noszą moga być Wink Rolleyes Ju noł łot aj min Rolleyes
kurva, mam spodnie w elegancka czerwona krate jak ktos chce to 15 zetow i sa jego Laughing

Edit:

ee noo na prawde fajne sa Wink
kurvva punk kupujący se spodenki w metal shopie.. je je je to jest to... a na łańcuszek i agrafki też ci dała mamusia kasę byś mogła się przeciw niej pobuntować?

ZAORAĆ!!!!
Po pierwsze ... Nie jestem punkiem
Po drugie ... czy ja kurva napisałam, że chcę takie spodnie?
Tylko napisałam, że są z pewnością lepsze od dzwonów ...
Jesteś rozgrzeszona.
... Wielkie dzięki ...
Amen.
i niech stanie sie mrok...

a tak do tematu.. no czego to ludzie z nudow nie wymyslą :/
spodnie w krate niekoniecznie sa adresowane do panka - to ze oni noszą to nie znaczy ze metale nie mogą Tongue i jak mowiłem jakby sie trafiły "prawdziwe" dzwony lub szwedy (jednolity kolor) to tez by sie nic nie stało...
A ja chce spodnie w czarne i biale paski...pionowe Tongue
O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma Confusedhock:
Moze jakies zdjecie wkleisz...czy jakiegos linka dasz,bo zbytnio nie wiem o jakie ci chodzi Tongue Smile
-lilith- napisał(a):O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma Confusedhock:

fajny gust Smile Smile Smile
-lilith- napisał(a):O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma Confusedhock:

wlasnie takie sa moje, chetni na pm Laughing Laughing
Stron: 1 2