Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bluzy dla dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przydałyby się czarne rozsuwane bluzy z kapturem czy coś w tym stylu, ale dla dziewczyn, bo nie mam się w co ubierać! Smile
Noo niezły pomysł..nie powiem..Bo te OMEN'a są ździebełko za drogie muszę przyznać :? A normalne męskie nawet w rozmiarze "M" są gigantyczne Evil or Very Mad
nom, popieram...
Też popieram. Z całą chcęcią zakupiłabym jakąś dziewczęcą bluze. A jak moge wymagać to poprosze z nadrukami.
Dobry pomysl, popieram.
no fajnie by bylo miec taka bluze ale nie z kapturem... moze jakis polarek sweter lub cos bawelnianego ale bez kaptura ??
Angel of death napisał(a):no fajnie by bylo miec taka bluze ale nie z kapturem... moze jakis polarek sweter lub cos bawelnianego ale bez kaptura ??
takie to można dostać w normalnym sklepie
atwa napisał(a):Przydałyby się czarne rozsuwane bluzy z kapturem czy coś w tym stylu, ale dla dziewczyn, bo nie mam się w co ubierać! Smile

Tja, ale tego to ni chvja nie zakupisze poza RMS.
noa le chodzi mi o bluze bez kaptura z naszywką lub nadrukiem zespolu !! a takich nigdzie nie ma :?
naszywki i prasowanki sa...
prasowanki dupanki... po pierwszym praniu ci pękają Mad
nigdy ich nie miałem to nie wiem tylko napisałem ze sa...
Szyszak napisał(a):
atwa napisał(a):Przydałyby się czarne rozsuwane bluzy z kapturem czy coś w tym stylu, ale dla dziewczyn, bo nie mam się w co ubierać! Smile

Tja, ale tego to ni chvja nie zakupisze poza RMS.
Tak się składa, że jakiś czas temu odnalazłam wreszcie poszukiwaną przez siebie bluzę Smile