Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: My Chemical Romance
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ja nie rozumiem dlaczego jeszcze nie macie choćby naszywek z My Chemical Romance! Question Przecież niedawno wydali oni świetną rockową płytę "The Black Parade", która przysporzyła im tysiące fanów. Dajcie chociaż ich naszywki, jeśli na nie was stać! Błagam Rolleyes
Nom naszywki koniecznie by sie przydaly...i wieksza ilosc koszulek...dobrze ze sie juz o cos staracie chwala wam za to...a co do wypowiedzi niektorych osob tutaj...tak moze oni pedalsko wedlug was wygladaja...ale po co oceniacie ich muzyke po wygladzie czlonkow zespolu..??...to niedorzeczne i calkiem bez najmniejszego sensu...zastanowcie sie nad tym...bo i tak juz wyszliscie na kompletnych idiotow...

MCR zawsze i wszedzie ..AMEN!
My (tzn. fani Chemicznych Romantyków) nie nabijamy sie w jakikolwiek sposob z zespolow ktore wy lubicie...(tj. do osob postrzegajacych pedalski wizerunek mcr)..My do nich nic nie mamy...Wiec czemu wy macie cos do nas i do chłopców z MCR..?./zastanowcie sie najpierw zanim cos wogole napiszecie...

>>>Jeszcze raz w imieniu wszytskich fanow prosze o koszulki i wieksza ilosc gadzetow z MCR...Big Grin

Pozdrowionka..Smile
wars: jeśli już musisz pisać dwa razy to samo, to chociaż edytuj posty
To, że wyglądają pedalsko to jedna sprawa a to, że grają chujową muzykę - drugie.
kurwa jedzie nam fanka mcr, koniec swiata
Ta...teraz zaczna sie o mnie kurwa opowiadania ze ja to taka i jeszcze nie wiadomo co...a...niech wam kurwa pojdzie na zdrowie...

do wars': sorki za nie napisanie tresci w jednym poscie..

A wracajac do tematu..Może jeszcze jakies piorniki z MCR daloby sie skombinowac??
MaQuSia napisał(a):Może jeszcze jakies piorniki z MCR daloby sie skombinowac??

Pokaz cycki
az dwa razy?
wymagajacy... Laughing
najlepiej pokaż krechę, świnio
Valhalla napisał(a):az dwa razy?
wymagajacy... Laughing

Takie czasy Laughing
wiesz, mogles poprosic o cos innego, ale tak bez herbatki to ja nie wiem czy by sie zgodzila.. Laughing
Najpierw niech cycki pokaze,zobaczymy czy warto isc dalej:d

Ide spac
wiecie co..ten temat przeradza sie w jakies maniakalne opowiesci o seksie a nie o tym co mozna by bylo dodac do rzeczy na rockmetalshopie zwiazanych z mcr...
a czego Ty sie spodziewalas? Rolleyes Rolleyes Rolleyes Laughing
MaQuSia napisał(a):ale po co oceniacie ich muzyke po wygladzie czlonkow
Ja tam ich członków nie widziałem... chociaż mają jedną cipe - wokaliste co ma chujowy głos... eee.. no jakoś tak.. rozumiecie Laughing

MaQuSia napisał(a):Może jeszcze jakies piorniki z MCR daloby sie skombinowac??
oooooooooooo...

kurwa O_O

Ja pierdole.... normalnie to mnie rozjebało, co jeszcze chcesz... skarpetki z paluszkami MCR? Długopis MCR?
Damn nie wiedziałem że gimnazjaliści są aż tak dziwni :?
a ty czujesz soe oczywiscie lepszy?
Stron: 1 2 3 4 5