Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: !PYTANIE!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Anonymous

Czy za 5 naszywek też musze płacić 10 złoty ?? Tak jak za normalna przesyłke ?? Sad
W przypadku 5 naszywek jesli nie chcesz placic kosztow pobrania tak wysokich istnieje mozliwosc taka:wyslesz na nasz adres list z informacja co chcesz zamowic (jakie konkretnie naszywki-najlepiej podaj kilka alternatywnych w przypadku gdyby czegos nie bylo) i w liscie tym umiescisz kase za te naszywki wg. cen na stronie + dodatkowo dolaczysz koperte z przyklejonymi znaczkami na list polecony. wtedy po prostu wyslemy ci naszywki bez pobrania.
a nie łatwiej by było założyć może jakieś konto w mbanku czy innym czymś, żeby można robić przedpłaty? W tytule przelewu należałoby wpisywać numer zamówienia, ewentualnie produkty... dla ułatwienia
No wlasnie, bo szczerze mowiac wysylanie pieniedzy w kopercie, to BARDZO zly pomysl. Takie przesylki maja niestety paskudny zwyczaj "znikac" albo docierac do adresata bez zawartosci. Wiem cos o tym... Evil or Very Mad
jest opcja przedplaty na stronie wszystkie szczegoly sa podane 8) http://www.rockmetalshop.pl/go/_files/?f...nosci.html

Anonymous

Wysłałem zamówienie pryjorytetem dnia 23, czy dojdzie na 28 do centrum krakowa? Bo akurat wyjazd mam Wink

Anonymous

Wysłałem zamówienie pryjorytetem dnia 23, czy dojdzie na 28 do centrum krakowa? Bo akurat wyjazd mam Wink
ja priorytetem dostałem paczkę następnego dnia.