Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: dziury w koszulce ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kupilem ta koszulke: http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=12920

i mam na niej dwie dziury, odrazu jak rozpakowalem byly Big Grin To jest 'specjalne' czy mam domagac sie jakies rekompensaty ?
blsfanboi napisał(a):To jest 'specjalne' czy mam domagac sie jakies rekompensaty ?
Gleba Big Grin Tak, to taki najnowszy trend Big Grin
HI_HI

ale ja tam mam dwie dziurki takie, jedna przy szwach a druga gdzies na dole koszulki :E
A tak poważnie: pewnie, że możesz oczekiwać zwrotu pieniędzy, więcej: powinieneś się tego domagać. Zadzwoń do obsługi sklepu lub napisz maila do działu reklamacji, na forum zbyt rzadko pojawiają się ludzi związani ze sklepem.
to fajnej jakości są te koszulki jak jeszcze PRZED załozeniem siadają szwy Neutral
Spoko,ja se kupiłem koszulke Jack Daniels,która sie porwała w praniu na plecach Laughing
moj kumpel ma identyczna, tez z RMSu, i nic jej nie dolega (;
edit; jacka danielsa mojemu ex kupowalam ze 2 lata temu i nadal sie trzyma, jacys dziwni jestescie Laughing
jest tak ze pierwsza seria koszulek jest mocniejsza niz te nastepne, nie wiem dlaczego tak sie dzieje no coz, shit happens :]