Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co się stanie gdy...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co będzie gdy złożyłem zamówienie a za nie nie zapłace wybrałem przedpłatę na konto?!~

Prosze o pomoc z góry dzięki
Przyjedzie do Ciebie taki jeden duzy pan i da Ci wpierdul.. Wink

Albo po prostu zamowienie nie zostanie zrealizowane.. Smile
Ale akurat to nie moja wina bo zaistniała tak zwana nie przewidziana sytauacjaTongue
Zamówienie nie zostanie zrealizowane i już, oczym dyskutowac.
Wszystko zostało powiedizane, wiec zamykam temat, ewentualne uwagi prosze kierować na priv.
Eeee? Rolleyes
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Zamówienie nie zostanie zrealizowane i już, oczym dyskutowac.
Wszystko zostało powiedizane, wiec zamykam temat, ewentualne uwagi prosze kierować na priv.
Edytuj posty.
warsadal napisał(a):
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Zamówienie nie zostanie zrealizowane i już, oczym dyskutowac.
Edytuj posty.

ROTFL Laughing Laughing Laughing
warsadal napisał(a):
Edytuj posty.
PM misiaczki.
hier_kommt_die_sonne napisał(a):
warsadal napisał(a):
Edytuj posty.
PM misiaczki.
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=1124
Pogaduszki tutaj, moja droga.
(Edytuj posty!)
btw: Koniec dnia dziecka, od dzisiaj wszyscy robiący burdel na forum, dostają po ostrzeżeniu.. Moja cierpliwość się kończy..
Nie wpierniczac mi sie w kompetencje! Surprised
Nie spamuj!
Dżemik napisał(a):Nie wpierniczac mi sie w kompetencje! Surprised
Dżem skończ z nabijaniem postów, bo źle się to dla Ciebie skończy..

Laughing
no wlasnie, bo Ci nasz wredny moderator bana da, a przynajmniej ostrzezenie, a wtedy do bana juz krotka droga Angry
jakies zbiorowe wyzywanie sie czy co Big Grin?
Narazie wyrzucam temat na traszowisko, niedługo zostanie zamkniety. Ew. uwagi prosze kierować na priv do Dżemika.