Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nieśmiertleniki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A ja mam pytanie. Czy będzie więcej nieśmiertelników? Np. ze Slipknot? Fajnie by też było mieć z Nine Inch Nails. Bo jeśli nie będzie, to sobie kupię z Kornem Smile Wink Z góry dzięki za odpowiedź.
Właśnie przed chwila je zobaczyłem, fajne , fajne, ale ja wole coś wojskowego więc sobie zamówiłem niesmiertelniki wybijane na allegro z własnymi napisami Big GrinBig GrinBig Grin
Kolejne szpanerstwo hanbioace mundur.
^ Laughing
Wiesz jaka funkcje maja niesmiertelniki??
szczerze?

nie mam pojecia Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
serio niewiesz??

Niesmiertelniki służyły na wojnie po to żeby jak żołnież zginie jedną blache wkłądalo mu sie do gęby albo wieszało na palcu od nogi a druga zabierano żeby wiedziec kto zginął ( potem chyba jakoś to spisywali niewiem dokładnie może sie myle )i od kogo jest ciało ( bo niektóre były ostro zmasakrowane ), no i tak odnajdywali ciała. Na nieśmiertelnikach pisało też wyznanie, żeby wiedzieć jak danego rycerzyka pogrzebać.
Własnie. I naprawde nie powinno sie to dostawac do "cywila". Glany,bundeswery itd tak,niesmiertelniki NIE.
Krzychun napisał(a):Własnie. I naprawde nie powinno sie to dostawac do "cywila". Glany,bundeswery itd tak,niesmiertelniki NIE.

Evil or Very Mad
Tylko mowie co mysle.
Nieśmiertelniki dla cywili? Jak najbardziej, ale wybijane tak samo, jak wojskowe, a nie jako wisiorek z zespołem, bo wtedy to zupełnie traci sens.
Pandora napisał(a):Nieśmiertelniki dla cywili? Jak najbardziej, ale wybijane tak samo, jak wojskowe, a nie jako wisiorek z zespołem, bo wtedy to zupełnie traci sens.

Na takie rozwiazanie jestem skłonny sie zgodzicBig Grin
Buhaha...

Nieśmiertelnik z logo Slipknot, Ironów, czy nawet MOTORHEAD = wieś tańczy i śpiewa Evil or Very Mad
Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha Wink
Stron: 1 2