A ja mam pytanie. Czy będzie więcej nieśmiertelników? Np. ze Slipknot? Fajnie by też było mieć z Nine Inch Nails. Bo jeśli nie będzie, to sobie kupię z Kornem

Z góry dzięki za odpowiedź.
Kolejne szpanerstwo hanbioace mundur.
^

Wiesz jaka funkcje maja niesmiertelniki??
serio niewiesz??
Niesmiertelniki służyły na wojnie po to żeby jak żołnież zginie jedną blache wkłądalo mu sie do gęby albo wieszało na palcu od nogi a druga zabierano żeby wiedziec kto zginął ( potem chyba jakoś to spisywali niewiem dokładnie może sie myle )i od kogo jest ciało ( bo niektóre były ostro zmasakrowane ), no i tak odnajdywali ciała. Na nieśmiertelnikach pisało też wyznanie, żeby wiedzieć jak danego rycerzyka pogrzebać.
Własnie. I naprawde nie powinno sie to dostawac do "cywila". Glany,bundeswery itd tak,niesmiertelniki NIE.
Krzychun napisał(a):Własnie. I naprawde nie powinno sie to dostawac do "cywila". Glany,bundeswery itd tak,niesmiertelniki NIE.

Nieśmiertelniki dla cywili? Jak najbardziej, ale wybijane tak samo, jak wojskowe, a nie jako wisiorek z zespołem, bo wtedy to zupełnie traci sens.
Pandora napisał(a):Nieśmiertelniki dla cywili? Jak najbardziej, ale wybijane tak samo, jak wojskowe, a nie jako wisiorek z zespołem, bo wtedy to zupełnie traci sens.
Na takie rozwiazanie jestem skłonny sie zgodzic

Buhaha...
Nieśmiertelnik z logo Slipknot, Ironów, czy nawet MOTORHEAD = wieś tańczy i śpiewa

Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha